Pe data de 8 martie au fost lansate primele doup episoade ale serialului românesc Ruxx, o producţia originală HBO Max cu opt episoade cu o durată de 45 de minute fiecare. Săptămânal, această nouă platformă de streaming care înlocuiește HBO Go va difuza câte un episod dintre cele deja anunțate în serie.

Serialul Ruxx este construit în jurul tinerei Ruxandra Rusu (personaj interpretat de către actrița Raluca Aprodu), care lucrează pentru un mare dezvoltator imobiliar din București. În rolurile principale se regăsesc de asemenea Alec Secăreanu, Mădălina Craiu, Şerban Pavlu, Alina Chivulescu, Bogdan Dumitrache, Ioana Bugarin şi Marian Olteanu.

„Am avut ocazia unică de a lucra cu actori pe care, altfel, i-aş fi oprit pe stradă pentru autografe şi cu o echipă extrem de competentă. Şi am avut bucuria de a spune câteva poveşti uneori calde şi sentimentale, alteori dramatice şi crude, despre relaţii, prejudecăţi, trădare, duplicitate sau putere. Ruxx este un serial original, distinct ca abordare şi teme, curajos şi contemporan”, a declarat regizorul Octav Gheorghe, cu ocazia lansării noului serial.

Ruxx este o dramă modernă pe baza scenariilor scrise de Vera Ion. Serialul este regizat de Iulia Rugină (6 episoade) şi de Octav Gheorghe (2 episoade). Ruxx se dorește a fi un serial modern, de actualitate, care să atragă mai multe generații prin prisma subiectelor atinse de scenariu. Viziunea este una originală, iar publicul român va aprecia cel mai probabil elementele autohtone, regăsind muzică din România și zone din București prezente în episoadele serialului.

Postat pe HBO Max chiar în ziua lansării oficiale a acestei noi platforme de streaming, Ruxx se prezintă ca un serial despre relații și tânăra generație din România, care trăiește într-o țară ce alternează între trecut și viitor. Serialul pune accent pe dileme firești – de la carieră solicitantă la viață personală, cu griji, nevoi, responsabilități și dorințe.

Noua platformă de streaming include filme și seriale ale HBO, Warner Bros., DC, Max Originals și altele. Printre titlurile prezente se remarcă Succession, Game of Thrones, Euphoria, Last Week Tonight with John Oliver, Veep, Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty.

Românii sunt tot mai interesați de astfel de conținut online – seriale și filme pe care le pot urmări oricând doresc, pe orice dispozitiv fix sau mobil. Aplicațiile de Smart TV și cele de smartphone sunt tot mai des instalate de utilizatori.

La capitolul divertisment online, și partea de jocuri se bucură de popularitate în țara noastră. Astăzi se pot juca pacanele și alte jocuri de online casino direct în browser în mod optimizat pe mobil, ceea ce înseamnă mobilitate maximă. De asemenea, unele cazinouri online oferă și aplicații dedicate. Există jocuri gratuite și jocuri contra cost pe toate categoriile de genuri, pentru toate preferințele publicului. Ca orice forme de divertisment online, și acestea sunt recomandate a fi alese în mod echilibrat, de preferat alternându-se cu tipuri de distracție offline, pentru un stil de viață cât mai dinamic.

 

 

.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here