Incendiile de vegetație uscată înregistrate în ultimele zile în zona Făgărașului au afectat și rețelele de cablu tv  și de internet. Abonații Digi din localitățile comunei Viștea au rămas fără serviciile de internet și de cablu încă de duminică, 27 martie a.c., în jurul orei 14.00.

  • ,,Pompierii sunt la fața locului pentru a stinge incendiile, ca mai apoi să intervină echipa noastră pentru a remedia defecțiunile la fibra optică. Sperăm ca în jurul orei 14.00 să fie rezolvată problema. Este un incident neplăcut pentru abonații noștri pentru care ne cerem scuze“ au declarat reprezentanții Digi.

În zona Făgărașului au fost identificate foarte multe focare de incedii la care au intervenit pompierii: Mândra, Viștea, Părău, Veneția de Sus, etc. ISU Brașov cere cetățenilor să nu mai recurgă la acest mod de a curăța terenurile.

1 COMENTARIU

  1. Și credeți că au venit incendiatori din Brașov,Făgăraș sau Constanța? Nu, tot din localnici sunt,dar nu se se spun între ei căci toți sunt părtași,inclusiv polițiștii din zonă sunt mână în mână cu incendiatorii! De atâția amar de ani se incendiază câmpurile iar Poliția Română nu găsește nici un vinovat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here