Un accident rutier petrecut la raliul organizat pe Ocolitoarea Brașovului duminică, 27 martie 2022, a adus durere, multă durere în familia Tatu din Victoria. Singurul lor fiu, Tedy Andrei, a fost ucis de un bolid scăpat de sub control, deși cursa lui se încheiase. S-a încheiat însă și scurta viață a lui Andrei, care peste 2 luni ar fi împlinit 20 de ani. Tânărul n-a mai putut fi salvat de personalul medical ajuns la fața locului, era în stop cardio-respirator, iar rănile provocate în accident au fost foarte grave.  Andrei s-a născut la Victoria, a urmat cursurile școlii generale și ale Liceului Teoretic ,,IC Drăgușanu“, generația 2021. Își dorea să devină pompier să poată salva viețiile semenilor lui aflați în situații cumplite, accidente, incendii, dezastre naturale. Era un copil bun și iubit de toată lumea. Dar Dumnezeu a avut un alt plan pentru Andrei și l-a chemat la El. Îl deplânge familia și  toți cei care l-au cunoscut, colegi, prieteni, rude, apropiați, care acum depun câte o coroană de flori la catafalc.

Un accident cumplit

Șoferul care conducea un Lamborghini Huracan la Promo Rally-ul desfășurat pe ocolitoarea Brșovului, o competiție pentru piloți amatori,  a pierdut controlul volanului după linia de sosire și a ieșit în decor. ,,Impactul a fost atât de puternic încât a sărit peste o rigolă de pe marginea drumului, iar în timpul rostogolirii repetate, a lovit un spectator  aflat pe margine, în câmpul de alături“ a comunicat organizatorul competiției Promo Racing powered by WRT-Parts & TELL Security Systems. Au ajuns la fața locului salvatorii de la SMURD, dar intervenția lor a fost zadarnică. Au declarat decesul. Sunt multe semne de întrebare în jurul acestui accident. Rămâne însă întrebarea: cine se face vinovat de moartea lui Andrei? ,,Nu se poate, nu, Andrei! Nu știu cum vom trece peste această tragedie! Este cumplit!“ spune Carla,  mama lui Andrei, în stare de șoc.

Trupul neînsuflețit al celui care a fost Andrei Tedy Tatu va fi depus, astăzi, la Capela din Victoria. Va fi condus pe ultimul drum miercuri, 30 martie, ora 12.00.

Odihnă veșnică!

Condoleanțe familiei!

â

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here