FOTO: G4Media

Un incendiu s-a produs miercuri dimineaţă în Capitală, după ce o maşină a intrat în gardul care înconjoară clădirea Ambasadei Rusiei. Şoferul a murit pe loc. În câteva minute, la faţa locului au venit pompieri, care au stins flăcările. Conform acestora, în maşină se afla doar şoferul, informează adevarul.ro. „În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism”, anunţă Poliţia Capitalei. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a acest eveniment.

Potrivit Digi24, ar fi fost vorba de un gest intenţionat. Şoferul ar fi ţintit poarta principală de acces. Jandarmul care era de pază l-ar fi somat pe şofer să părăsească imediat locul, dar el i-ar fi strigat militarului ceva, iar apoi s-ar fi autoincendiat.

Potrivit informațiilor G4Media, șoferul este Bogdan Drăghici, șeful Asociației TATA, acuzat de corupere de minori. El era sub control judiciar.

În ultima sa postare pe Facebook, Bogdan Drăghici a scris: ”Și eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toți ucraineni, până când se va sfârși definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire!”

Bogdan Drăgici fusese condamnat marți de Judecătoria Sector 2 la 15 ani și 4 luni de închisoare pentru viol și corupere de minori, potrivit surselor G4Media. Decizia nu era definitivă și putea fi atacată cu recurs.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here