Peste 300 de copii  din Victoria s-au bucurat astăzi, 25 aprilie a.c., a doua zi de Paști, să participe la cea mai frumoasă acțiune organizată de Primăria Victoria. Micuții au fost invitați să participe la vânătoarea de ouă roșii și la concursul de ouă pictate.  S-au întrecut pe străzile orașului pentru a găsi cât mai multe ouă colorate și astfel să câștige concursul. Au fost susținuți și de adulți care s-au implicat și s-au distrat pe cinste.
  • ,,Comunitatea noastră, și mai ales copiii din Victoria, au avut astăzi un prilej de mare emoție și bucurie. Un număr mult peste așteptările noastre   s-au întrecut astăzi la vânătoarea de ouă și la concursul de ouă pictate. Îi felicit pe câștigători, precum și pe toți participanții!  Le mulțumesc   colegilor mei, consilieri locali și angajați ai Primăriei, care s-au ocupat de organizarea acestui eveniment, precum și firmelor care au asigurat dulciurile și premiile pentru copii! Abia aștept ediția de anul viitor, când ne vom organiza și mai bine și sper că vor participa și mai mulți copii“ a susținut Camelia Bertea, primarul orașului Victoria.
  • Copiii au fost recompensați cu premii, cu diplome și dulciuri.

Concurs de bătut toaca

Biserica ,,Sfinții Împărați Constantin și Elena“ de la Parohia Ortodoxă nr. 2 din Victoria a organizat un concurs de bătut toaca la care au participat copiii din parohie. Cel mai mic copil care a reușit să bată toaca impresionând audiența a fost Andrei de 2 ani. Toți copiii au fost recompensați cu dulciuri și diplome.

Vânătoarea de ouă roșii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here