FOTO: Opinia Timișoarei

Întâmplare șocantă la Timișoara. O mamă a sărit de pe un bloc de 10 etaje împreună cu cei doi copii ai ei. relatează Opinia Timișoarei.

Șocanta întâmplare s-a petrecut puțin înainte de ora 10.00, în această dimineață, într-un cartier de la marginea Timișoarei. Femeia, împreună cu cei 2 copii ai ei, un băiețel și o fetiță, a urcat pe terasa unui bloc de 10 etaje. În brațe cu cei mici, mama de 32 de ani a ales să-și pună capăt zilelor.

Vecinii care i-au găsit inconștienți pe cei trei în față blocului au dat imediat alarma, iar la locul tragediei au intervenit rapid 4 echipaje SMURD.

Tânăra a murit pe loc, iar medicii au făcut eforturi disperate să-i resusciteze pe cei doi copilași. În ciuda manevrelor, după aproape o oră atât băiețelul de 3 ani, cât și sora lui de 6 ani au fost declarați decedați.

Trupurile neînsuflețite au fost preluate de medicii legiști pentru autopsie.

Locatarii din bloc sunt șocați de cele întâmplate și au povestit nu o cunosc pe femeia care s-a sinucis, întrucât nu locuia în zona.

Polițiștii și procurorii au deschis o anchetă în cazul șocantei întâmplări de la Timișoara și fac cercetări pentru ucidere din culpă în încercarea de a înțelege ce anume a împins-o pe femeie la gestul extrem și în ce condiții s-a petrecut nenorocirea.

Tatăl celor doi copilași a fost anunțat de polițiști despre nenorocire. Bărbatul de 36 de ani se află în Austria la muncă și în scurt timp urma să se întoarcă în țară pentru a se recăsători cu mama micuților.

Cei doi divorțaseră în urmă cu mai multă vreme, femeia a încercat să-și refacă viață alături de alt bărbat, însă, după un timp, și-a dat seama că încă îl iubește pe cel cu care avea copiii.

Chiar au depus actele la Primăria Timișoara în 19 aprilie, iar peste numai câteva săptămâni trebuiau să se întoarcă în față ofițerului stării civile.

Marți dimineață, însă, gânduri negre i-au întunecat femeii mințile. S-a urcat cu cei doi copii pe terasă blocului din zona Dâmbovița și a decis că trebuie să-și curme zilele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here