Primarii şi preşedinţii de consilii judeţene din PNL vor avea la dispoziţie o platformă online de comunicare interactivă, ce le va permite să obţină în cel mai scurt tip informaţii despre posibilităţile de finanţare a unor proiecte dar şi alte informaţii ce le sunt utile. Această platformă face parte din proiectul „Mapa Primarului”, lansată în cadrul şedinţei Ligii Aleşilor Locali ce s-a desfăşurat joi, 26mai a.c.,  în Poiana Braşov.  Proiectul „Mapa primarului” a fost iniţiat de unul dintre vicepreşedinţii PNL, Florin Roman. Aplicaţia poate fi utilizată de pe telefon sau de pe calculator.  

  • Am pregătit o platformă digitală, care va scurta timpii de comunicare. Foarte mulţi dintre primari reclamă că nu primesc răspunsuri la unele solicitări sau că nu au suficiente informaţii în timp real despre un anumit program. Această aplicaţie facilitează un contact direct, în timp real,cu miniştri liberali, cu secretari de stat, cu reprezentanţi ai conducerii partidului. Timpul de răspuns la solicitări sau la problemele ridicate   va fi între o oră şi 24 de ore”, a explicat Roman.
     

Alegeri la Ligă

La  şedinţa  Ligii Aleşilor Locali din PNL  au fost prezenți 917 aleși care au stabilit  calendarul alegerilor pentru toate nivelurile de conducere ale acestei structuri. Ei au decis ca până în 31 august să se încheie alegerile pentru echipele de conducere de la nivel local.

  •  „Trebuie să ne încadrăm în acest termen, pentru ca în septembrie să ne gândim la organizarea congresului pentru alegerea noii conduceri centrale a Ligii Aleşilor Locali”, a spus   preşedintele Ligii Aleşilor Locali, Gheorghe Flutur (preşedintele Consiliului Judeţean Suceava).
  •  Voi candida la Liga Aleşilor Locali. Este o opţiune pe care mi-am manifestat-o de mai multă vreme. De altfel, m-am regăsit permanent în această poziţie, sunt unul dintre liberalii care face administraţie publică de peste 20 de ani”, a spus preşedintele PNL Braşov, Adrian Veştea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here