Funcția de șef la Postul de Poliție Rurală Hoghiz rămâne în continuare vacantă. La concursul organizat de IJP Brașov candidatul  înscris  nu a obținut media de trecere, 7.00. Polițistul a fost notat cu 6,80, media probelor susținute, și a fost declarat respins la concursul desfășurat în luna aprilie 2022.

 

Nr.

crt.

 

COD DE IDENTIFICARE Media obţinută Rezultat
1.

 

BV-395639 6,80

(șase și 80%)

RESPINS

 

Nu doar  Poliția Rurală Hoghiz nu are un șef ci mai multe unități din zona Făgăraș. Caz în care Inspectoratul de Poliție Județean Brașov organizează concurs pentru ocuparea acestor posturi de conducere.  Sunt vizate următoarele funcții:

  •   Șef post I la Postul de Poliție Comunal Cincu
  •   Șef post I la Postul de Poliție Comunal Șoarș
  •   Șef post I la Postul de Poliție Comunal Poiana Mărului
  • Șef post I la Postul de Poliție Comunal Șinca Nouă

 La nivelul județului Brașov, mai sunt  astfel de funcții vacante la Polițiile  de la Teliu, Crizbav, Dumbrăvița, Măieruș, Apața și Fundata. Candidaţii trebuie să fie agenți de poliție  cu  studii medii cu diplomă de bacalaureat, să fie declaraţi «apt medical» şi «apt» la evaluarea psihologică, să aibă vechime în muncă/din care în M.A.I. de minim 2 ani; să nu aibă sancțiuni, să aibă  permis de conducere minim categoria ”B”. Înscrierea la concurs a avut loc până la data de 2 iunie a.c, iar concursul se va susține la 28 iunie a.c.  Nota minimă de promovare a probei de concurs este 7,00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here