Toate benzinăriile din Făgăraș au fost blocate astăzi, 18 iunie a.c., începând cu ora 9.00. Zeci de făgărășeni s-au alăturat protestului de la nivel național împotriva creșterii  prețurilor la combustibil.

  • ,,Ne-am întâlnit în parcare la Kaufland la ora 9.00 și apoi am intrat în toate benzinăriile din oraș și am blocat pompele. Sunt prețuri nesimțite, care cresc în fiecare zi. Nu sunt prețuri justificate. Am lăsat însă pentru urgențe o pompă liberă, dar nu au fost situații în care făgărășenii să alimenteze. Ni s-au alăturat și câțiva pensionari, dar cu bicicletele pentru că nu au mașini“ a declarat Adrian Băluț, unul dintre protestatari.
  • ,,Dacă guvernanții nu fac nimic să stopeze majorarea prețurilor, ieșim în stradă, blocăm toate benzinăriile. În data de 30 iunie se va organiza un protest în toată țara și vom bloca toate benzinăriile. Românii trebuie să se trezească și să arate politicienilor că sunt în slujba noastră și nu noi în slujba lor. Ajunge cu minciuna și manipularea! Creșterea prețurilor este nejustificată“ au spus protestatarii.

La fața locului au fost chemați polițiștii, dar protestul continuă.

1 COMENTARIU

  1. Romanii au ales presedintele si partidul lui.
    Acum platesc pentru votul lor cu inflatia pe care guvernului presedintelui o genereaza.
    Intelepciune mai multa data viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here