Aşa după cum v-am obişnuit vă ajutăm în continuare cu cele mai utile sfaturi pentru grădina dumneavoastră, astfel încât să vă bucuraţi de frumuseţea ei şi de roadele acesteia. ,,Sunt sfaturi de la specialiştii AGRO CS România, care vă pun la dispoziţie acele produse care pot acoperi toate cerinţele,  astfel că gamele şi produsele Agro CS vă pot aduce grădina unde vă doriţi. În perioada de vară planta este o foarte mare consumatoare de microelemente şi hrană. Pentru a ajuta planta să menţină florescenţa și fructul sub stresul de vară trebuie ajutată“ explică Andrei Matei, director general executiv   la Agro CS România.

Fertilizantul organic hrăneşte planta

Vara fructele sunt la perioada de coacere. Este perioada în care folosim fertilizantul organic. Fertilizantul organic nu are în componenţă produse chimice, din acest motiv este bine de folosit în perioada în care planta produce fructe sau legume. Pentru că fertilizantul este organic  are o componentă mai mică de microelemente şi hrană. Atunci utilizarea fertilizantului este mai deasă pentru a aduce constant hrană plantei. Dar avantajul acestui fertilizant   este că după expunerea plantei la fertilizant  nu este necesar să aşteptaţi 3-4 zile să consumaţi fructele, fiind organic şi natural nu menţine compuşi chimici la nivelul fructului.

O grădină naturală cu fertilizantul din gama ,,Natura“

În gama Natura găsiţi fertilizant organic pentru roşii şi ardei, castraveţi, căpşuni, fructe de pădure  sau un fertilizant universal pentru întreaga grădină. Pentru zona de gazon, în cazul în care aveţi animale care pot ingurgita fertilizantul chimic, se poate folosi din gama Natura fertilizant natural pentru gazon, astfel dacă este ingurgitat de către animalul de companie nu va avea reacţii adverse. Gama Natura  pune la dispoziţie substrat,  fertilizant lichid, fertilizant granulat   pentru întreaga gradină, astfel să aveţi o grădină naturală.

 Fertilizant pe bază de potasiu

Nu uităm totuşi nici grădina ornamentală. Folosind un fertilizant chimic, cu reactie rapidă, grădina va fi înfrumuseţată în mod rapid. Este foarte important după zile călduroase să irigăm din abundenţă, planta se dishidratează rapid, iar prin deshidratare îşi pierde  culoarea şi începe procesul de veştejire. Folosind fertilizantul forţăm planta să intre în regim vegetal, să crească, să îşi schimbe culoarea. Fertilizantul, pe perioada de vară, trebuie să conţină potasiu   pentru a ajuta planta să reziste la stresul termic, să întreţină florescenţa, să crească fructul sau floarea.

Ce facem vara pentru a avea o grădină frumoasă

În primul rând vom folosi produse care ajută plantele să treacă peste această perioadă, dar suntem atenţi la cum facem irigarea şi la folosirea corectă a fertilizării,  astfel încât să nu stresăm plantele mai mult decât este necesar.

  •   Irigăm seara târziu sau dimineaţa devreme.
  •   Să evităm ca o cantitate mare de apă să rămână peste zi  când sunt căldurile extreme.
  •   Să evităm transplantatul plantelor, doar dacă este neaparat necesar putem replanta plantele.
  •   Acum când planta este în vegetaţie maximă, cu inflorescenţă sau fruct,  folosim îngrăşăminte speciale.

 Vă recomandăm  produsele diversificate din gama ,,Natura“:

  •   fertilizant lichid
  •   fertilizant granulat
  •   fertilizant pentru roşii şi ardei,
  •   fertilizant pentru castraveţi
  •   fertilizant pentru căpşuni, fructe de pădure
  •     substrat ,,Natura universal“ pentru întreaga grădină
  •   fertilizant pentru gazon

Din gama ,,Agro“:

  •   Fertilizant lichid pentru plante de balcon
  •   fertilizant granulat de conifere (de 3 kg)

Mai recomandăm pentru   perioada de vară:

  •    fertilizant Floria   pentru gazon, pentru 9 luni
  •    fertilizant de gazon din noua gama Profi

Facem împreună o lume frumoasă!

AGRO CS Romania  este o societate de producţie şi  comercializare şi  face parte din structura transnaţională  a societăţii pe acţiuni AGRO CS, care operează în Europa Centrală şi  Est. Societatea, în  principal, este orientată în producerea şi vânzarea de diferite tipuri de substraturi cu turbă, material de acoperire-decorare, îngrăşăminte, seminţe de iarbă şi alte produse pentru creşterea şi îngrijirea  plantelor.

AGRO CS Romania s.r.l.

Sat. Măndra, Comuna Măndra, Nr. 57B, Jud. Braşov

Tel.: +40 317 800 116/117 | Fax: +40 317 800 081

www.agrocs.ro


 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here