Finala turneului WTA 1000 de la Toronto:
Simona Halep – Beatriz Haddad Maia 6-3, 2-6, 6-3

Simona Halep – Beatriz Haddad Maia 6-3, 2-6, 6-3.   Simona Halep  va urca pe locul 6 WTA.  Este primul trofeu cucerit de Halep sub comanda lui Patrick Mouratoglou și al 24-lea trofeu câștigat în circuitul WTA, în carieră. Simona Halep a câștigat a treia oară Openul Canadian, dar pentru prima dată la Toronto, după succesele de la Montreal, din 2016 și 2018.

  • Sunt epuizată, a fost o bătălie teribilă astăzi. Beatriz, ai făcut o treabă bună toată săptămână. De fapt, tot anul a fost exelent pentru tine! Îți țin pumnii la US Open, sunt sigur că te vei descurca bine.
    Eu am câștigat de două ori la Montreal, dar aici, la Toronto, niciodată. Am văzut multe steaguri ale României, atmosfera a fost fantastică.
    Sincer, nu credeam că voi ridica acest trofeu. Patrick, îți mulțumesc că ești lângă mine. Ți se datorează! Nu m-aș fi gândit la asta lunile trecute, m-ai ajutat enorm. Sper să adunăm multe de acum înainte!”, a spus Simona Halep, la festivitatea de premiere.

 

Următorul turneu, Cincinati

După triumful de la Toronto, pentru Simona Halep urmează participarea la un alt turneu important, tot de categorie WTA 1000, cel de la Cincinnati. Competiția de la Cincinnati este programată în perioada 15 – 21 august și va fi transmis în direct de Digi Sport. Simona Halep își cunoaște deja prima adversară de la Cincinnati, Karolina Muchova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here