România a cucerit medalia de argint în proba de ștafetă combinată 4×100 m liber, la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima.

Delegația condusă de Camelia Potec a bifat a cincea medalie la Campionatul Mondial de juniori din Peru. Cu David Popovici în frunte, România a cucerit, vineri dimineață, medalia de argint în proba de ștafetă combinată 4×100 m liber. Timpul obținut de David Popovici, Patrick Sebastian Dinu, Bianca Costea și Rebecca Diaconescu a fost de 3:30,39 minute.

Medalia de aur i-a revenit lotului Ungariei, iar ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Italia.

Bilanţul României la Mondialele de juniori este până acum de cinci medalii (2-2-1): medaliile de aur au fost cucerite în proba de ştafetă masculină 4×100 m liber (David Popovici, Alexandru Constantinescu, Ştefan Cozma, Patrick Sebastian Dinu) şi prin David Popovici (200 m liber), argintul a fost obţinut de Vlad Stancu (400 m liber) şi de ştafeta combinată 4×100 m liber (David Popovici, Patrick Sebastian Dinu, Rebecca Diaconescu, Bianca Costea), iar bronzul a fost adus de Vlad Stancu (800 m liber), notează Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here