Un accident rutier s-a petrecut luni, 5 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, pe DN1, la ieșirea din localitatea Beclean spre Sibiu, în care au fost implicate un microbuz care transporta elevi și o basculantă. Conform pompierilor, dar și martorilor, șoferul microbuzului n-a observant la timp că basculanta intenționa să vireze la stânga pe drumul secundar, Beclean-Luța, și a intrat în spatele acesteia, avariind fața microbuzului. Microbuzul, aparținând firmei Comtratur, transporta elevii din Cincu de la școlile din Făgăraș spre casă. În microbuz erau 17 elevi cu vârste de la 15 la 17 ani. Basculanta aparține firmei Diferit care derulează lucrări în zonă.

  • ,,O clipă m-am uitat în oglindă pentru că niște elevi umblau la scaune și am văzut din scurt  că mașina vira la stânga, frânele nu mi-au prins și s-a întâmplat impacrtul. Am mulți ani de șoferie, am lucrat și la Predeal pe microbuz școlar, dar n-am avut niciun accident. Nu consum alcool“ a declarat șoferul microbuzului care este din Cincu.
  • ,,Totul s-a întâmplat foarte repede, a fost un impact dur, ne-am speriat foarte tare.  O colegă este rănită la picior și este în Ambulanță. Ceilalți doar ne-am speriat“ spun elevii.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, o autospecială de stingere și 2 mașini SAJ.

Accident rutir

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here