Primăria Ucea și Consiliul Local Ucea vor organiza sâmbătă, 17 septembrie a.c., începând cu ora 12.00, la căminul cultural din Ucea de Jos, ,,Ziua Recoltei“.

  • ,,Am invitat și vor participa producători locali cu produse agricole pentru a da  posibilitatea gospodinelor de a-și face aprovizionarea de toamnă. Vor fi prezenți și meșteșugarii care își vor prezenta produsele tradiționale. Din farmecul acestei sărbători nu vor lipsi preparatele culinare ale localnicilor. Va fi o sărbătoare a satului de la care nu va lipsi  muzica populară prezentată într-un spectacol special“ au spus reprezentanții Primăriei Ucea.

Vor urca pe scenă artiștii de muzică populară: Ionuț Langa, Adina Roșca și Cătălin Doinaș, Nicolata Florea, Livia Sorlea. Spectacolul va continua cu formațiile Armonia, Europa, Grupul Sirinx, Grupul Cetina de Brad, Bârlădeanu Marian, Ansamblul Comorile Arpașului, Ansamblul de la Clubul Copiilor Victoria și Corul Bisericesc din Ucea de Sus.   Ziua Recoltei este un proiect realizat de Comua  Ucea cu sprijinul Asociației Comunitare Ucea, cofinanțat de Consiliul Județean Brașov. S-au alăturat proiectului sponsorii Aromapa Serv Ucea și Purolite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here