Let’s Do It, Romania! organizează anul acesta Ziua de Curățenie Națională pe 17 septembrie, împreună cu alte 190 de țări, unite într-o misiune comună: o lume cu mai puține deșeuri. Din 2010 până în prezent, peste 2 milioane de voluntari au participat la acțiunile și proiectele asociației Let’s Do It, Romania!, oameni care și-au adus contribuția la a avea o natură mai curată.

În județul Brașov, această acțiune va avea loc în data de 17 septembrie în următoarele orașe/comune : Municipiul Brașov, Râșnov, Zărnești, Ghimbav, Hărman, Bod, Sânpetru, Șercaia, Ticuș.

În caz de ploaie, aceasta acțiune se va amâna cu o săptămână. Doritorii se pot înscrie pe https://membership.letsdoitromania.ro/ . Tot la această adresă, se pot vedea care sunt punctele de întâlnire și orele. În punctele de întalnire voluntarii vor primii saci și mănuși. Pentru participanți, le recomandăm să vină îmbrăcați conform vremii de afară, sa aibă pantaloni lungi, papuci închiși, apă și o mică gustare la ei. Și cei mici sunt așteptați la acest eveniment, alături de părinți sau clasele lor. Asociația Tot Mai Verde este coordonatorul Județean la acestui proiect. Informații actualizate se pot găsi și pe pagina web a asociație https://totmaiverde.ro/ și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/totmaiverde
Partenerii instituționali care se alătură Zilei de Curățenie Națională sunt: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Apele Române, Romsilva.

Pe plan local, avem spijinul pentru acest proiect de la DS Smith Paper Zărnești, Waters, Comprest, FIN-ECO, Adi Iso Mediu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here