Orașul Victoria a spus din nou ,,Prezent“ la acțiunea „Let`s Do It, România” pentru un oraș curat, cu mai puție deșeuri. Peste 300 de voluntari au participat în ziua de 17 septembrie la această acțiune în urma căreia au fost strânse 12 tone de gunoaie. Întâlnirea voluntarilor a avut loc în fața sediului Primăriei Victoria,  unde au primit saci și mănuși și apoi s-a pornit pe străzi. Acțiunea a fost organizată de primărie. A fost cea mai numeroasă prezență din județul Brașov.  Printre voluntari s-au numărat: elevii și profesorii de la Liceul Teoretic I.C.Drăgușanu și Colegiul Tehnic Dr. Alexandru Bărbat, Clubul Copiilor Victoria, Casa de Cultură Victoria, S.C Parc Industrial, S.C. Ecosistem și colegii din Primăria Victoria.

  •   „Din nefericire, mai avem încă mult lucru la acest domeniu. Regăsim pe domeniul public foarte multe lucruri care, de fapt, ar trebui să se regăsească la compost, multe care ar trebui să se regăsească la deşeuri. Înţelegem, atunci când există ambalaje de la plastic, dar în momentul în care în aceste tomberoane se regăsesc şi pampers şi altceva, nu mai este normal”, a mai spus primarul oraşului Victoria, Camelia Bertea.

În judeţul Braşov, aproximativ 20 de localităţi s-au înscris la acţiunile „Let`s Do It, România” potrivit coordonatorului judeţean, Iulian Dudiţă, de la Asociaţia Tot Mai Verde. O etapă similară  va mai fi organizată şi sâmbăta viitoare, pe 24 septembrie, la Braşov, Râşnov şi Zărneşti, unde acţiunile au fost reprogramate, din cauza ploii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here