După ce au primit mai multe sesizări, salvamontiștii  atenționează că folosirea însemnelor Salvamont de către persoane/asociații neautorizate reprezintă infracțiune.

  • Ca urmare a mai multor sesizări primite în ultima perioadă, dorim să atragem atenția asupra faptului că folosirea însemnelor SALVAMONT de către asociații și persoane neautorizate constituite infracțiune şi se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare“ comunică Salvamont Brașov.

Salvatorii montani au plublicat şi o fotografie a unui autoturism care poartă însemnul Salvamont. Conform acestora, fotografia a fost realizată în luna septembrie într-o spălătorie din judeţul Braşov, iar în urma verificărilor, s-a constatat că serviciile Salvamont din judeţul Braşov nu deţin acest tip de autovehicul în dotare. Oficialii Salvamont Braşov amintesc că, potrivit legislaţiei, însemnele, legitimaţiile şi culorile distinctive ale echipamentelor membrilor echipelor SALVAMONT sunt unice pe întregul teritoriu al României şi se stabilesc de către Asociaţia Naţională a Salvatorilor Montani din România.

 

1 COMENTARIU

  1. Noroc cu poliția locală și cea de la circulație,care doarme liniștită pe banii contribuabililor! Cum vă mai suportă,miniștrii,și generalii făcuți la apelul de seară,pe șpăgi grase?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here