Concursul de pescuit ,,Give Me 5“  a adunat pe malul Oltului, în zona barajului de la Olteț, foarte mulți pescari, de toate vârstele, sâmbătă, 8 octombrie a.c. Dis de dimineață pescarii, membri AVPS Făgăraș, cu cele mai performante unelte de pescuit, și-au încercat norocul pe luciul apei. I-a ajutat și vremea, fiind o zi frumoasă de toamnă.  Concursul   ,,Give Me 5“  este un eveniment organizat de Grupa de pescuit Victoria coordonată de Stînea Timotei din cadrul AVPS Făgăraș.

  • ,,Era o tradiție a Grupei de la Victoria de a organiza acest concurs de pescuit. A fost o întrerupere pe perioada pandemiei, dar acum vrem să reluăm vechiul obicei și an de an să aducem competiția la fel cum era în anii trecuți. Ne-am întâlnit pe baltă la ora 7.30 când ne-am organizat în vederea concursului. Au participat foarte mulți pescari, copii, părinți și bunici, localnici care iubesc pescuitul. În concurs au intrat doar membrii  AVPS Făgăraș cu cotizația plătită la zi. Am fost impresionat cât de mulți pescari au fost prezenți. Cei mai norocoși dintre ei au fost premiați cu  cupe, diplome și medalii,  dar și cu  cu articole de pescuit. Concursul a fost  organizat sub patronajul AVPS Făgăraș și cu sprijinul Asociaiei Maranata. Acest concurs a fost și un bun prilej de a ne întâlni și socializa în natură. ,,Bate palma“ aceasta se vrea a fi concursul, a face împreună lucruri frumoase, atât cei mari, dar și cei mici“ a declarat Timotei Stînea.
  •   ,,S-au înscris  în concurs membrii pescari care au vizate carnetele la AVPS Făgăraș pe anul 2022. A fost o  competiție pe categorii de vârstă, copii, adulți și seniori. Departajarea s-a făcut în funcție de numărul de pești prinși și de cantitate. Cei mai buni au fost  recompensați. Au participat foarte mulți pescari“ a explicat Sorin Șuler, directorul executiv de la AVPS Făgăraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here