În cazul crimei de la Codlea au apărut noi detalii cutremurătoare.  Femeia care a murit avea peste 50 de lovituri de topor în zona capului şi a gâtului. La fel şi bărbatul, cel care este în viaţă, dar în stare foarte gravă după operaţia de la Spitalul Judeţean, are mai multe leziuni provocate de un topor şi de un cuţit.   Așa cum susțin procurorii  care anchetează cazul, cel mai probabil cei doi soţi au avut o luptă între ei, fiecare folosind toporul.

  • A fost finalizată autopsia victimei, persoana de sex feminin, concuzionându-se cauza decesului. Este vorba de peste 50 de lovituri aplicate în zona capului şi a gâtului cu un corp tăietor, posibil topor.  În cazul persoanei de sex masculin, care a fost operată ieri, şi a cărei stare este incertă la acest moment, au fost identificate mai multe lovituri aplicate în zona capului cu un corp tăietor, posibil topor, dar şi cu un corp tăietor înţepător, posibil cuţit, leziunile fiind deosebit de grave. La acest moment starea lui este incertă la Spitalul Judeţean Braşov… Din câte cunosc cele mai grave lovituri pe care persoana de sex masculin le are sunt în zona din spate a capului unde fiecare dintre noi suntem conştienţî că e greu să îţi dai cu toporul singur.”, a spus Claudiu Sandu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.
 După ce vecinii celor doi soți au susținut că aceștia s-au lăudat cu ciupercile culese din pădure, s-a vehiculat ipoteza că soții ar fi consumat din ele.
  • „În cazul victimei de sex feminin, în urma autopsiei s-a constatat că stomacul era gol. Deci se elimină acea ipoteză pe care am auzit-o în mass-media cu privire la existenţa unor ciuperci ingerate. Nu a fost cazul.”, a mai spus a spus Claudiu Sandu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Cei doi soţi s-au luptat între, au fost înarmaţi cu un topor şi un cuţit

  • „La momentul de faţă se conturează o opinie, dar strict preliminară, care poate fi oricând răsturnată de un alt set de probe, opinia care se conturează este aceea că cele două victime au avut un conflict în urma căruia şi-au produs leziunile una alteia. Exact cine a lovit în acel moment s-ar putea stabili după finalizarea cercetărilor, şi mai ales după aflarea rezultatelor cu privire la petele de sânge găsite în toate camerele apartamentului, inclusiv în bucătărie. Se conturează ipoteza că aceste leziuni au fost produse în urma unei eventuale lupte, o a 3-a persoană e greu de crezul că putea să pătrundă în imobi şi să îl părăsească fără a lăsa urme, mai ales în condiţiile în care era o baie de sânge., a concluzionat Claudiu Sandu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here