Liga Aleșilor Locali ai PNL din județul Brașov și-a ales conducerea în cadrul unei întruniri organizate vineri, 14 octombrie a.c., la Feldioara.  La evenimentul liberal organizat de primarul de la Feldioara,  au participat 245 de delegați, în marea lor majoritate primari, viceprimari, consilieri județeni și consilieri locali. A participat și   Ionuț Sorin Banciu, secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, Gabriel Andronache – deputat PNL, Cristina Vecerdi – deputat PNL, Mihai Văsii – Prefectul județului Brașov și Adrian Veștea – Președintele PNL Brașov.

  • ,,PNL rămâne la Brașov principalul motor al dezvoltării administrative, un partid ce susține marile proiecte ale județului: Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, modernizarea drumurilor județene sau marile investiții din sistemul sanitar, acolo unde au fost direcționate sume importante din buget, dar și un important catalizator local prin primarii și aleșii locali pe care îi are“ a spus Adrian Veștea, președintele PNL Brașov și președinte al Ligii Aleșilor Locali PNL.

Tot în cadrul Ligii a fost aleasă și echipa de conducere. Au fost aleși în majoritate primari, dar și un singur consilier local. Lucian Cupu, consilier local la Făgăraș, face parte din conducerea Ligii.

Conducerea LAL este formată din:

  • Președinte: Sorin Taus, primarul de la Feldioara
  •   Prim-vicepreședinți: Sebastian Rusu, Severius Beșchea, Ionel Fliundra și Alexandru Opriș
  • Secretar general: Marian Floin Pâtea, primarul de la Fundata
  • Vicepreședinți: Florin Ioani (primarul de la Viștea), Gicu Cojocaru, Mihai Apafi, Cosmin Feroiu, Viorel Grusea (primarul de la Comăna), Onoriu Velican, Nistor Boriceanu și Claudiu Motrescu (primarul de la Beclean)
  • Membri:  Aurel Suciu, Gheorghe Rișcău, Lucian Cupu (consilier local la Făgăraș), Petru Drăgan și Mircea Șchiopu (primarul de la Tcuș) .

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here