Gigantul farmaceutic știa că  vaccinurile Covid-19 cu ARNm produse în masă și impuse populației planetei nu opresc transmiterea virusului, dar le-a impus pentru ,,a ține pasul cu viteza științei”. De teamă că ar putea fi anchetat pentru contractele cu vaccinuri Covid, directorul genenerarararal al Pfizer, Albert Bourla, a refuzat să depună mărturie în fața Comisiei Parlamentului European. Propaganda sufocantă a complicilor la crima mondială, inclusiv din România, a fost ,,Te vaccinezi și protejezi“bunica, familia, vecinii, cățeii, etc. Prin zeci de studii s-a demonstrat că vaccinarea nu oprește transmiterea Covidului. Cineva trebuie să plătească pentru odioasa minciună oficială care a ucis, ucide și va continua să ucidă oameni. Peședintele Pfizer pentru piețele internaționale dezvoltate, Janine Small, a făcut acest comentariu în timpul unei reuniuni sspeciale a Comisiei Parlamentului European de la Bruxelles ca răspuns la întrebările deputatului olandez Rob Roos și ale europarlamentarului croat Ivan Sincic, un oponent vocal al certificatelor Covid -19 . Astfel, directorul Pfizer a recunoscut că vaccinurile nu au fost niciodată testate pentru a opri transmiterea virusului. ,,Acest lucru înlătură întregul temei juridic al Certificatului Covid și a dus la o discriminare instituțională masivă întrucât oamenii au pierdut accesul la părți esențiale ale  societății“ a declarat Roos. Consider că ,,acest lucru este șocant, criminal” a spus Roos . Milioane de oameni din întreaga lume s-au simțit forțați să se vaccineze din cauza mitului că ,,o faci pentru alții“. Acum, acest lucru s-a dovedit a fi o minciună ieftină.

Nevaccinații au fost un exemplu în minciuna Covid

Într-o scrisoare care a făcut furori în Europa, generalul francez Christian Blanchon i-a lăudat pe cetățenii care au refuzat serurile experimentale numite ,,vaccinuri“ anti-Covid. În ciuda celor doi ani de campanii de presiune, politici discriminatorii, excluziune socială, pierdere a veniturilor, amenințări și învinovățirea pentru moartea altora, generalul francez le-a mulțumit ,,nevaccinaților“pentru puterea, curajul și exemplul pe care l-au dat. ,,Chiar dacă aș fi complet vaccinat i-aș admira pe cei nevaccinați pentru că au rezistat în fața celei mai mari presiuni la care am asistat vreodată inclusiv din partea soților/soțiilor/, părinților, copiilor, prietenilor, colegilor și medicilor. ,,Oamenii care au fost capabili să manifeste o asemenea personalitate, curaj și o astfel de capacitate critică întruchipează fără îndoială ceea ce este mai bun în societate. Acești oameni se află peste tot, în toate categoriile de vârstă, la toate nivelurile de educație, în toate țările și în toate zonele de gândire. Ei sunt aparte, aceștia sunt soldații pe care orice armată a luminii dorește să-i aibă în rândurile ei. Ei sunt părinții pe care fiecare copil dorește să-i aibă și copiii pe care fiecare părinte visează să-i aibă. Sunt ființe umane peste medie în societățile lor, sunt esența popoarelor care au construit toate culturile și au cucerit noi orizonturi. Ei sunt acolo, lângă tine, par normali dar sunt supereroi. Au făcut ceea ce alții nu puteau face, au fost brazii care au rezistat în fața uraganului de insulte, discriminare și excludere socială. Excluși de la mesele de Crăciun ale familiilor lor ei nu au trăit niciodată o experiență atât de dură. Și-au pierdut locurile de muncă, și-au compromis cariera și au rămas fără bani ….dar nu le-a păsat. Au suferit o discriminare într-un grad incomensurabil, au suferit denunțuri, trădări și umilințe …dar au continuat. Niciodată până acum în omenire nu a existat o asemenea lepădare (de aceste proporții) de alți oameni. Acum știm cine sunt cei de neînvins de pa planeta Pământ. Femei, bărbați, bătrâni, tineri, bogați, săraci, de toate rasele și de toate religiile, cei Nevaccinați, cei aleși să stea în arca invizibilă, singurii care au reușit să nu se dea bătuți când totul se năruia în jur. Ați trecut un test neimaginabil pe care mulți dintre cei mai puternici soldați din Marină, membri din trupe de comando, berete verzi, astronauți și genii nu l-au putut trece. Sunt de aceeași calitate cu a celor mai mari oameni care au trăit vreodată, acei eroi născuți printre oamenii obișnuiți care strălucesc în întuneric“.

Creștere cu 84 % a deceselor  bărbaților vaccinați cu afecțiuni cardiac

Dr. Joseph A. Ladapo, medic chirurg general din Florida, a făcut precizări în legătură cu vaccinurile cu ARN mesager (ARNm) recomandând să nu se administreze vaccinurile Covid la bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 39 de ani. (Analiză a Departamentului de Sănătate al statului Florida)

Vaccinurile anticovid ucid celulele cerebrale și cardiace  

Studiul efectuat la Institutul de Patologie ,,Georg Schmorl“, Spitalul Municipal din Dresda, Germania, confirmă că vaccinurile Covid ucid celulele cerebrale și cardiace ducând la moarte. Acest studiu care a apărut în literatura științifică medicală arată că vaccinurile Covid, și nu virusul în sine, provoacă miocardită și encefalită care duc la deces. Un studiu recent publicat în Vaccines Journal demonstrează că proteina Spike rămâne în inimă și creier după vaccinarea anticovid și provoacă decesul. În creier au detectat proteina spike în multe zone și în celulele din pereții vaselor. De asemenea s-a detectat proteina spike în inimă, în special în celulele endoteliale cardiace care prezentau miocardită limfocitară. Leziunile din creier care au provocat encefalita necrozantă precum și inflamația vaselor mici de sânge  (atât în creier cât și în inimă) au fost asociate cu depozite abundente de proteina spike. Acest lucru demonstrează că proteina spike a dezvoltat leziunile și evoluția bolii. ARNm și nanoparticulele lipidice au fost găsite în toate țesuturile și organele inclusiv în creier.

Vaccinarea prin țânțari 

Un studiul finanțat de National Institutes of Health din S.U.A: ,,Țânțari modificați genetic folosiți pentru vaccinarea oamenilor“ are legături cu  Bill Gates. Țânțari modificați genetic sunt folosiți ca ,,seringi zburătoare“. Dr. Sean Murphy, autorul principal al studiului, a declarat pentru NPR: ,,Folosim țânțarii ca și cum ar fi o mie de seringi mici zburătoare“.  Cercetătorii consideră mai bună utilizarea țânțarilor vii decât a unui vaccin administrat printr-o seringă care este mai costisitor și consumator de timp. Dr Kirsten Lyke, cercetăor în domeniul vaccinurilor la Universitatea din Maryland, a descris utilizarea ca vaccin  a unui parazit viu modificat genetic (utilizarea insectelor vii) drept ,,un pas revoluționar“. Lyke a condus studiile de fază 1 pentru vaccinul Pfizer/BioNTech Covid 19 și a fost co-investigator în studiile pentru vaccinurile Covid -19 administrate de Moderna și Novavax. Potrivit NPR, Universitatea din Washington a colaborat cu Sanaria, o companie care produce paraziți modificați care dezoltă vaccinuri de protecție împotriva malariei. Finanțatorii sunt Fundația Bill & Melinda Gates. Editarea genelor a culturilor, animalelor și alimentelor conduce la mai multe tipuri de mutații genetice care modifică în mod imprevizibil funcția sistemelor genetice multiple ale organismului. Modelele modificate ale funcției genelor vor schimba imprevizibil biochimia organismului.

Originile oculte ale medicinii oficiale și ale farmaciei 

Este important să cunoaștem originea lucrurilor și în primul rând a  medicinii pentru a înțelege abisurile oculte care  înconjoară. Originile lucrurilor făcute de om unde își au rădăcinile toate puterile răutății pentru a controla societatea. Dacă aceste ,,rădăcini“ nu vor fi schimbate nu este important câte transformări va avea știința, aspectul ritualic va continua să fie același. Medicina alopată modernă își are originile în alchimie (din arabă – al khimia). Este o veche practică și o disciplină filosofică care combină elemente din chimie, metalurgie, fizică, medicină, astrologie, semiotică, mysticism, spiritualism  și arte. Alchimia a fost practicată în Mesopotamia, Egiptul antic, Persia, India, China, Grecia antică în Imperiul Roman și Imperiul Islamic. A fost răspândită în Europa secolului 19 printr-o complexă rețea de Școli, Sisteme filozofice și Societăți secrete. Farmacia  este un nume care își are rădăcinile în Egiptul antic. Este spiritul vrăjitoriei și al ocultismului care a ieșit din Imperiul Egiptean. Cuvântul grec ,,Pharmakeia“ este tradus de biblie precum o magie, o vrăjitorie. Rădăcinile acestui cuvânt spun: venin, droguri, medicamente (provine din cuvântul farmacia, farmacos, droga, drogadiccion, farmaco-dependencia în timp ce cuvântul ,,pharmakos“ se traduce precum vrăjitorie). La fel ca o poțiune magică, spiritul de ”pharmakeia”caută să lege oamenii pentru a-i face adicți al unui sistem sclavagist pentru toată viața. ,,Pharmakeia“ sau Industria Farmaceutică actuală este o armă de distrugere masivă, o bombă a timpului care mai devreme sau mai târziu își va face efectele. Dacă o anumită medicină a dat iluzia de o sănătate pasageră prețul își are rădăcinile în propriile celule și într-o zi se va ieși la suprafață și va trebui să fie plătit.  Bernard Begaud, profesor de farmacologie și decan al Facultății de Medicină din Bordeaux, a declarat: ,,Efectele secundare ale medicamentelor cauzează mai multe decese în fiecare an  decât cele produse de accidentele rutiere și sinucidere împreună“. ,,Pharmakeia“ nu acționează singură, este strâns legată  cu ,,Mammon“, dumnezeul bogăției, a cărei origine este în avariția omului. Mammon este un cuvânt aramaic care înseamnă ,,bogăție“. Azi, industria farmaceutică mondială produce mai mult de un trilion de dolari americani în fiecare an și este parte a unui sistem organizat care controlează o mare parte din umanitate. Alchimia occidentală își are rădăcinile în sistemul filozofic greco-egiptean care este considerat unul dintre cele mai mari curente ocultiste. În epoca modernă alchimia a evoluat în actuala chimie, dar aceasta continuă să controleze, să dirijeze un război tăcut împotriva umanității.  Familia Regală greacă a Casei de Glucksburg care azi este Dinastia regală din Danemarca și Norvegia a  fost casa Regilor din Grecia până la abolirea monarhiei în această țară și în prezent dirijează (în mod ascuns, subteran) Organizația Mondială a Sănătății  care a fost înființată după al doilea Război Mondial de delegațiile daneze și norvegiene. Organizația Mondială a Sănătății este folosită pentru a continua un război chimic împotriva Societății. Oficial, marii filozofi, gânditori și inventatori în știință provin din această cultură. Grecia a fost puternic influențată de magia și alchimia Egiptului. Hermes s-a convertit în dumnezeul științei, al comunicării, alchimiei și chimiei. Hermes avea în mână un vas magic cu doi șerpi încolăciți. Cu acest vas aducea somnul și visele oamenilor. Sub acest simbol oamenii erau aduși în captivitatea bolilor, produselor farmaceutice și a morții. Cuvântul medicină este relaționat cu vrăjitoria și cu familia Medici de Roma care infleunțează Vaticanul, Banca, Industria farmaceutică, societațile secrete, sionismul. Șarpele egiptean este relaționat cu alchimia și este la baza medicinii actuale. Șarpele injectează veninul victimei după care se retrage. Este un atac tăcut în interiorul corpului aproape neobservat care aduce moartea. Un trandafir asupra unei cruci este simbolul unei societăți secrete religioase de alchimiști care practică vrăjitoria. Aceasta s-a specializat în războiul chimic și biologic contra societății. În prezent această societate secretă de trandafir deasupra crucii supervizează Organizația Mondială a Sănătății cu casa de Glucksburg care sunt în funcții de conducere. Delincvenții din industria medicală și de sănătate propagă false pandemii și boli pentru a putea impune vaccinurile care conțin substanțe cauzatoare de boli. Jurământul lui Hipocrat este azi, mai degrabă, un jurământ ipocrit. British Medical Journal a publicat un studiu care arată că dintre toate medicamentele produse doar 13% sunt utile, benefice, 46% fac rău iar restul ucid. Revista de știință medicală ,,Discovery Salud“ a fost interzisă ca urmare a publicării și a acestor studii.  Jurământul lui Hipocrat are următorul pasaj: ,,Niciodată nu voi da la cineva un medicament mortal, indiferent cât de mult mi se va cere, nici nu voi avea inițiativa în acest sens …“.   (Florin Gherasim, membru al Asociației Internaționale de Medicină Integrată și Împotriva Îmbătrânirii, președinte A.S.I.M.I.A. pentru România, specialist în recuperare medical) 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here