FOTO: ProTV

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, ar fi prezent în acest weekend pentru o petrecere privată organizată de Halloween în România, la Castelul Bran. Fondatorul Tesla și noul proprietar al Twitter ar fi invitat sute de celebrități și miliardari la petrecere.

Spotmedia.ro scrie că deocamdată, însă, nu se știe dacă Musk este cu siguranță în țara noastră, din două motive – nici nu a apărut în vreo imagine în România în ultimele două zile, nici nu ar fi confirmat personal într-un fel sau altul.

Chiar și așa, oameni din județul Brașov susțin că l-au văzut încă de sâmbătă seară, cu o seară înainte de petrecerea de Halloween.
”Avea un costum negru, foarte, foarte, foarte frumos îmbrăcat. Era foarte zâmbitor. Li s-au servit ceaun, friptură de berbecuț, bulz. Pe Angelina Jolie chiar am văzut-o personal. Purta o rochie transparentă, spre verzui, avea o blăniță pe spate, albă”, a spus, sub protecția anonimatului, un membru al grupurilor care i-au distrat pe oaspeți, sâmbătă seară, la o stână turistică din Poiana Brașov, transmit Știrile Pro Tv.

Sâmbătă seara, la Digi 24, omul de afaceri Dragoș Anastasiu a spus că Elon Musk este deja în România, la Poiana Brașov. Și, cu siguranță, dacă Musk a ajuns în România, sunt mulți alții care l-au mai văzut.

În ce îl privește pe cel mai bogat om din lume, acesta a publicat două tweeturi, în aceeași seară, care au dat apă la moară celor care cred că se afla deja în județul Brașov.

Pâinea proaspăt coaptă și produsele de patiserie sunt sunt unele dintre marile bucurii din viață”, este primul mesaj, iar al doilea, după câteva minute, era ”În sfârșit, adevărul că carbohidrații sunt uimitori poate fi spus pe această platformă”. Ambele mesaje au fost postate puțin după ora 20.30, deci cam după ce Musk ar fi mâncat de seară în țara noastră, mai scrie spotmedia.ro.

De asemenea, Peter Thiel, fondatorul PayPal, a fost întrebat de reporteri, după ce a luat prânzul în Brașov, dacă Elon Musk și Angelina Jolie sunt cu ei, însă acesta a refuzat să răspundă și să continue discuția, semn că, probabil, se păstrează o discreție totală și poate nu vom ști adevărul despre vizita lui Elon Musk.

Chiar și așa, pe un teren privat din Bran, scrie „Welcome Elon Musk”, încă un semn că unii români știu cu certitudine care este adevărul.
Ce au mâncat, de fapt, miliardarii planetei la Stâna Turistică din Poiana Brașov. Angelina Jolie s-a delectat cu jumări de porc

Impact. ro scrie că petrecerea de Halloween organizată la Castelul Bran de cel mai bogat om al planetei, Elon Musk, a avut sâmbătă o deschidere fastuoasă la Stâna Turistică Sergiana din Poiana Brașov. A fost o masă de gală cu circa 130 de oaspeți, pe lista invitaților magnatului aflându-se miliardari și vedete de talie mondială.

Între ei – Peter Thiel, fondatorul PayPal, partenerul lui de viață, Matt Danzeisen, co-fondatorii Google, Sergey Brin și Larry Page, Steve Jurvetson, fondator Hotmail, actrița Angelina Jolie.

Obrăjori de vită, bulz ciobănesc, jumări sau papanași

Distracția s-a întins până în jurul orei 2:00 dimineața, iar în meniul special oferit de gazde, dezvăluit de surse impact.ro, s-au aflat obrăjori de vită, ciolan de miel, sote de spanac, tocăniță de vită, brânză de burduf, telemea de oaie maturată, caș afumat, bulz ciobănesc, sote de spanac, slănină, jumări, caltaboș sau papanași.

Marea majoritate a invitaților au fost mascați ca la un carnaval și au avut parte de câteva surprize în program: un ”Joc al Ursului”, un taraf de muzică populară și trupa localului. Atmosfera a întreținut-o Julia Sandstrom, actriță suedeză și DJ.

Doi regizori: un american și un român

De altfel, întreaga escapadă a ”grupului Musk” în România ar fi fost organizată de o agenție din Suedia, în colaborare cu parteneri din București și Brașov. Inclusiv 8 bucătari au fost aduși special de la Stockholm spre a găti și a superviza meniul pus la dispoziție invitaților pe tărâmul lui Dracula.

Iar întreaga desfășurare a evenimentelor urmează un scenariu pus la punct de doi regizori, un american și un român, care au lucrat împreună în ultimele săptămâni pentru a le asigura lui Musk și compania o experiență specială.

Site-ul ziare.com scrie însă că deși România vuiește de trei zile despre prezența miliardarului Elon Musk la Castelul Bran,  nimeni nu l-a văzut pe acesta.

Nici Angelina Jolie, vehiculată ca prezență surpriză la party, n-a apărut în nicio poză sau informație oficială, astfel că din câte se pare, numele lor au fost folosite pentru a mări proporțiile evenimentului.

Un lucru e cert, cu sau fără Musk și Jolie la Bran, petrecerea a avut loc azi-noapte, iar organizatori au fost omul de afaceri Peter Thiel și soțul lui, Matt Danzeisen, cei doi fiind căsătoriți din 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here