Cupa României la Karate pe sistem S.K.I., ediția 2022, s-a desfășurat, la Făgăraș, sâmbătă, 26 noiembrie a.c. și a  fost organizată de către Comisia Națională S.K.I. din cadrul Federației Române de Karate. Evenimentul a avut loc în sala de sport a Colegiului Național ,,Doamna Stanca” din Făgăraș și a început la ora 10.00.

  • ,,La această competiție au participat 85 de sportivi din Făgăraș și din țară. Concursul a fost organizată pe grupe de vârstă- copii, mini-cadeți, cadeți, juniori și seniori la probele de kata (N.R- luptă imaginară cu mai mulți adversari), kumite (N.R- luptă liberă după un regulament foarte strict) individual și pe echipe. Sunt mulțumit de nivelul tehnic prestat de toți sportivii angrenați în acest eveniment” a spus Sensei Gheorghe Țețu, director tehnic în cadrul S.K.I. România.
  • ,,Cupa României și Campionatul Național S.K.I sunt competiții de pregătire și de selecție în vederea participării la Campionatul de anul viitor care se va desfășura în Ungaria. Ioan Rîmbeț s-a ocupat de organizare, iar Manole Mihai de arbitraj. Cei doi sunt   vice-președinți ai S.K.I România“ a spus Ionel Novac, președintele S.K.I România.,
  •  ,,Organizarea acestei competiții a fost pe placul tuturor, iar rezultatele au fost pe măsura pregătirii sportivilor și așteptăm un an mult mai bun din punct de vedere competițional” a spus antrenorul Ioan Rîmbeț, vice-președinte în cadrul S.K.I România pe parte de organizare a competițiilor și imagine S.K.I. (Ștefan BOTORAN)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here