FOTO: impact.ro

Cabral este unul dintre cei mai carismatici și apreciați prezentatori de televiziune de la noi și de aceea a fost la cârma mai multor emisiuni de succes. Întors din jugla din Republica Dominicană, Cabral a posta un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare în care lasă să se înțeleagă că vrea să renunțe la televziune.

Mesajul lui Cabral

Cabral a fost în Republica Dominică câteva luni, unde a prezentat show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, alături de Adela Popescu. După această experineță, prezentatorul de la Pro TV  a distribuit un mesaj neașteptat în care spune că viața personală are prioritate și că vrea se odihnească mai mult pentru că a obosit în ultima vreme.

Prezentatorul a amintit și câteva dintre reușitele sale profesionale, a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a fi mai bun de la o zi la alta, dar și despre cât de mult a muncit încă de la vârsta de 14 ani pentru a reuși în viață.

Nu că mă opresc, nu că mă las. Nu că-mi place sau că nu-mi mai place. Nu că nu mai am chef. Dar am obosit. Ce știu sigur este că am stat de vorbă cu mine toată viața… așa am reușit să fiu mai bun azi decât ieri.

Așa am putut să mă depășesc, așa m-am convins să nu mă opresc și să trag mai departe, să zâmbesc, să-mi îmbrățișez oamenii. Și tot așa am ajuns la concluzia că acum am nevoie de timp. De mine. De mine cu copiii mei. De mine cu toți ai mei. (…) Am obosit. O să mă opresc. Puțin… puțin mai mult. Nu știu… Și să nu înțelegi că mă vait”, a scris Cabral pe blogul personal.

Cabral are trei copii

Cabral este căsători cu Andreea Pătrașcu, pe care a cunoscut-o pe platorile de filmare ale serialului „Inimă de țigan”. Cei doi au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel. Prezentatorul mai are o fiică din căsătoria cu Luana Ibacka în vârstă de 20 ani.

Între Cabral și fiica lui cea mare, Inoke, nu mai este o relație strânsă. Tânăra a fost extrem de supărata pe tatăl ei, din motive personale, și nu a mai dorit să vorbească cu acesta, iar prezentatorul declara la acel moment că fiica sa este supărată pe el și că nu mai comunică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here