Conferința Organizației Județene Brașov a Partidului NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ a avut loc la Brașov, la data de 19 noiembrie 2022, în sala de conferințe a Hotelului Victoria Bulevard.  Conferința a avut drept scop alegerea membrilor din conducerea Organizației Județene Brașov a Partidului NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ. Alături de membrii Organizației Județene Brașov, au participat și Președintele Partidului NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ, doamna Viorica Dăncilă, domnul Președinte Executiv Francesco-Ionel Șerban și doamna Secretar General Cornelia Baloș.

Conducerea organizației de la Brașov

În funcția de Președinte al Organizației Județene Brașov a Partidului NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ a fost ales domnul Cătălin Spătaru, în funcția de Secretar Executiv a fost ales domnul Mihai Rotbașan, iar în funcțiile de Vicepreședinți au fost aleși domnul Mihail Toderașcu, doamna Melita-Elisabeta Mândru și domnul Alexandru-Bogdan Merca.

  • ,,Considerăm că adevarata putere este puterea exemplului și împreună cu o echipă unită gândim că este momentul schimbării și este necesar să promovăm un nou model social, bazat pe valori și principii.  În momentul în care oamenii se întrebau: “Ce șanse mai are România? Ce șanse mai au Românii? Se mai poate schimba ceva în bine în această țară?” NOl am ales să ne implicăm în viața politică. România este țara noastră, a tuturor și este necesar să punem accentul pe valoarea pe care o poate aduce fiecare om în comunitate. Ne dorim să creăm o nouă poveste pentru România, în care să unim poveștile noastre mici, într-o poveste mai mare a acestei națiuni, a oamenilor uniți, iar împreună cu conducerea Partidului NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ de la nivel central, ne propunem să creionăm proiecte pentru o țară prosperă cu români fericiți“ declară conducerea organizației județene Brațov a partidului ,,NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ“.

 „NOI credem în România, credeți în NOI”

Viziune:

       Pare un vis să trăim fericiți, într-o țară frumoasă, cu oameni luminoși, cu instituții publice puternice, unde valoarea este promovată, unde politicienii sunt onești și pun interesul național mai presus de cel personal. Suntem un grup de profesioniști, consolidat în timp, ca urmare a faptului că împărtășim un set de valori și principii comune, iar de ceva vreme, în mod natural căpătase contur un gând mai vechi, anume acela de a pune bazele unui forum care să favorizeze comunicarea în sens mai larg, sub forma unui caleidoscop de idei novatoare, opinii, proiecte și știri.

      În timp, NOI am ajuns la concluzia convergentă că o modalitate mai eficientă de a pune în practică ideile noastre, este aceea ca acest forum să migreze ca formă de organizare, către o formațiune politică. În acest fel vom deveni mai vizibili, în acest fel putem deveni o voce și putem să fim generatorul schimbării pe care ne-o dorim cu toții și pe care o așteptăm de atât timp.

       Realitatea se materializează prin intenție, voință, dar totul trebuie tradus prin acțiune concretă. Făcând o radiografie clară a situației actuale în derivă, am înțeles mai mult ca oricând că singura opțiune este implicarea pe scena politică și cu toate că nu am făcut politică, ne angajăm într-un demers prin care să partiționăm imposibilul în multiple posibilități.

      NOI – Partidul NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ, ne-am propus să promovăm o altfel de politică. O politică a conștiinței, transparentă, cu adevărat în slujba cetățenilor și a țării, oferind oamenilor soluția democratică de a-și îmbunătăți viața, de a se bucura de normalitate politică, socială și economică.

     Credem că oamenii, prin potențialul lor creator, reprezintă valoarea unei țări și un catalizator al puterii sale de refacere. NOI am decis să abordăm totul cu încredere, responsabilitate, sinceritate, echilibru și să identificăm împreună parcursul optim pentru România. Toți cei care ne împărtășesc valorile pot fi partenerii noștri în soluționarea coerentă a problemelor complexe cu care se confruntă țara în momentul actual.

     Partidul susține recuperarea biodiversității specifice acestui spațiu geografic, lupta împotriva schimbărilor climatice, grija de a restabili un echilibru între creșterea economică și protecţia mediului, grija pentru generațiile viitoare. Avem în vedere elaborarea unui ghid de bune practici, ca viziune de dezvoltare urbană durabilă, incluzivă și rezilientă a României.

      Sistemul energetic românesc trebuie să aibă în vedere utilizarea optimă a resurselor, cu preocuparea permanentă pentru ocrotirea mediului și asigurarea unui regim de reglementare transparent și a unui cadru legislativ coerent.

       România, prin poziția sa geostrategică, prin situarea la confluența marilor culturi europene, este în mod natural, într-o filozofie de politică externă sănătoasă, în ipostaza de a-și dori și promova bune relații cu toți vecinii săi și nu numai. Vizăm construirea unor relații politice, economice, culturale cu toate statele lumii, dezvoltate pe baze de respect reciproc și având ca premisă principiul beneficiilor mutuale. Ne propunem revigorarea diplomației economice prin promovarea produselor și serviciilor naționale și o nouă filosofie de întărire a raporturilor cu Românii de pretutindeni.

        NOI credem în acțiuni comune întru binele național, intenționăm preluarea proiectelor și soluțiilor judicioase, valoroase pentru țară, rodul gândirii altor partide politice, societății civile, mediului academic, sindicatelor, patronatelor, experților în diferite domenii.

        Obiectivul nostru a fost şi este să construim şi să adăugăm la o lume mai bună, să ne constituim într-o comunitate de oameni cu năzuințe, dar şi cu pragmatism, cu bună-cuviinţă, dar şi cu tenacitate, oameni care vor să îmbunătățească viața cetății, oameni cu o preocupare reală pentru nevoile și aspirațiile semenilor, oameni care au înțeles că vine un moment când un vis poate deveni realitate, oameni care vor să construiască astăzi pentru România de mâine, O Românie a copiilor și a nepoţilor noştri, O Românie a noastră, a tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here