• Dr. Roger Hodkinson: ,,Am asistat la cea mai mare crimă din istoria medicinei“

  • ,,Vinovații trebuie să răspundă pentru morții pandemiei“

Sunt Gherasim Florin, membru al Asociației Internaționale de Medicină Integrată, calitate în care monitorizez activitatea medicală și juridică cu impact determinant asupra calității vieții oamenilor. Cunoașterea, informația sunt de importanță vitală pentru a reuși să depășim plandemia provocată -dovedit- de către guvernele lumii. Singura șansă de a merge înainte este de a observa obiectiv, de a învăța din greșelile trecutului, prezentului și nu a permite în viitor neprofesioniștilor, trădătorilor, criminalilor să-și bată joc de poporul român.

Fauci, artizanul Covid, audiat în procesul pandemiei

Fauci, gur-ul COVID, a fost audiat sub jurământ într-un maraton judiciar desfășurat în spatele ușilor închise, acesta fiind prima etapă a unui mare proces al Plandemiei. Reamintesc că trei  mii de specialiști au deschis la Marea Curte de Justiție a Canadei un proces în care se demască crimele înfăptuite de guvernele lumii împotriva propriilor populații. Unul dintre primele efecte ale acestui proces mondial este faptul că, începând cu 1 decembrie, Primariile canadiene reprimesc toți angajații care au fost disponibilizați ca urmare a refuzului acestora de a se înțepa cu serul experimental (impropriu denumit vaccin). Mai mult, aceștia vor primi salariul pe un an întreg.

Plângere împotriva administrației Biden

În luna mai a acestui an, Procurorii Generali ai statelor Missouri și Louisiana, Eric Schmitt, respectiv Jeff Landry, au depus o Plângere în Justiție împotriva administrației Biden acuzată de complicitate cu companiile Big Tech pentru a cenzura comunicarea despre COVID -19. În Plângere, Schmitt și Landry au acuzat oficiali de prim rang că au colaborat cu coloși Big Tech precum Facebook, Twiter  și YouTube sub pretextul ,,combaterii dezinformării” pentru a cenzura opiniile care contraziceau discursul oficial.

Fauci lovit de amnezie la proces

În cadrul acțiunii judiciare  miercuri, 23 noiembrie, a avut loc depoziția sub prestare de jurământ a lui Anthony Fauci. Audierea a durat nu mai puțin de șapte ore. Parcă pentru a confirma acuzațiile,  Departamentul de Justiție al S.U.A. a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca din audiere să răsufle cât mai puțin la public. Instanța a aprobat solicitarea Departamentului de a interzice orice înregistrare precum și răspândirea oricărei informații legate de persoane sub pretextul unor eventuale hărțuiri ulterioare. Datorită acestui fapt informațiile sunt fragmentate.

  • Cea mai șocantă informație este că doctorul Fauci pare să fi fost pălit brusc de o boală gravă: amnezia. În cele șapte ore el a ocolit aproape toate întrebările detaliate afirmând că nu-și mai aduce aminte. Exasperat Procurorul General al statului Louisiana a spus: ,,Wau! Este uluitor să petreci șapte ore împreună cu dr. Fauci, omul care a distrus de unul singur economia americană pe baza ,,științei” doar pentru a descoperi că practic nu își amintește nimic din activitatea sa anti-Covid!
  • The Gateway Pundit: ,,Fauci este un mincinos abil. Așa cum am văzut de luni de zile în comentariile sale publice el minte când simte că poate scăpa sau că nu vor exista consecințe negative”.

Fauci a mințit frecvent până când a fost confruntat cu o altă realitate decât cea descrisă de el. A afirmat că nu are cunoștință ca echipa sa de comunicare să fi acționat în coordonare cu companiile social media pentru ,,a opri dezinformarea” până când a fost obligat să recunoască faptul că el a ordonat anumite aspecte ale acestei coordonări. De asemenea, a continuat să susțină afirmația, dovedită acum ca falsă,  că Covid -19 este un virus apărut pe cale naturală. Fauci nu a purtat deloc mască pe toată durata audierii și aflându-se la câțiva metri de grefieră a cerut ca acesta să poarte mască. Acesta a declarat că hidroxiclorochina este periculoasă cu efecte secundare ,,toxice” dar nu a putut aduce în sprijinul afirmației niciun studiu. Mai mult, a respins întreaga listă cu 371 de studii care dovedesc eficiența acesteia atunci când i-a fost prezentată. Concluzionând: nu poate fi vorba de nicio amnistie când tartorii par pregătiți să o ia de la capăt.

 Directorul Pfizer amendat pentru declarațiile înșelătoare despre vaccinurile pentru copii 

Directorul General al Pfizer, Albert Bourla, a fost amendat de autoritatea de supraveghere farmaceutică din Marea Britanie pentru că a făcut ,,declarații înșelătoare” despre vaccinurile anticovid pentru copii fără să arate posibilele reacții secundare care pot duce până la deces, arată The Telegraph.  Este timpul să-i băgăm pe toți acești nenorociți (vacciniști) la închisoare. Nu iertăm nimic! Au omorât oameni! Declarația explozivă a doctorului Roger Hodkinson: ,,Am asistat la cea mai mare crimă din istoria medicinei“.

 Studii pe 12 tipuri de măști: dioxidul de titan din compoziția lor este cancerigen  

Dr. Joseph Mercola a publicat un articol pentru ,,Defender” în care semnalizează toxicitatea măștilor purtate de populația Globului în timpul plandemiei. Acesta atrage atenția cu privire la dioxidul de titan, un compus periculos din țesătura măștilor care s-a dovedit a fi cancerigen și extrem de periculos la inhalare. Măștile de față care ar trebui să vă protejeze sănătatea sunt dăunătoare deoarece tot mai multe dovezi indică prezența toxinelor în fibrele lor. Dioxidul de titan este o astfel de toxină (de asemenea cobaltul)  care este cancerigenă pentru om atunci când este inhalată. Nu doar adulții au fost expuși (să presupunem involuntar) la această substanță ci și copiii al căror organism este deosebit de vulnerabil la influențele toxice. Împreună cu dovezile care demonstrează că restricțiile și utilizarea măștilor nu au redus răspândirea Covid-19, mandatele forțate de utilizare a măștilor devin cu atât mai atroce. Agenția Internațională pentru Cercetarea Cancerului clasifică dioxidul de titan ca fiind cancerigen din grupa 2B ceea ce arată că este cancerigen pentru oameni. Statul California include dioxidul de titan sub formă de particule în suspensie pe lista Proposition 65 precizând: ,,dioxidul de titan cauzează cancerul”. În ciuda acestui fapt, compusul este utilizat pentru a îmbunătății stabilitatea la lumina ultravioletă și a fi folosit ca și colorant alb și agent de maturare. Tehnologia nanoparticulelor este de asemenea utilizată în măștile de față, iar nanofibrele care conțin dioxid de titan sunt folosite pentru a realiza filtre antimicrobiene în combinație cu argint și grafen (!). Au fost raportate efecte adverse în studiile pe animale arătând efectele cancerigene asupra sănătății umane și a mediului. O meta-analiză publicată în revista Small a relevat numeroase efecte toxice la oameni și animale prin purtarea măștilor. Genotoxicitatea, deteriorarea membranelor, inflamația și stresul oxidativ apar ca fiind principalele mecanisme de toxicitate a nano-dioxidului de titan. Acesta, dioxidul de titan, se poate lega cu radicalii liberi și cu moleculele de semnal și poate interfera cu reacțiile biochimice de pe plasmalemă (membrana celulară). Într-un studiu publicat în Scientific Reports, cercetătorii au testat cantitatea de titan din 12 măști de față, diferite, destinate a fi purtate de public, inclusiv varietăți de unică folosință (poliesterul, bumbacul). Fiecare mască conținea particule de dioxid de titan în cel puțin un strat. Federico Andres Lois a demonstrat că cea mai mică contaminare cu dioxid de titan din măști are de peste cinci ori limita admisă iar tu îți forțezi copilul să respire prin ea.

Propagandiștii vaccinării, medici și jurnaliști   

Da, au cerut arestarea noastră. Au cerut obligativitatea administrării unui ser experimental și a unui act medical. Toți cei care au făcut apologia infracțiunii și mă refer la obligativitatea vaccinării (înțeparea cu serul experimental impropriu denumit vaccin) au încălcat Legea 46 care vorbește clar despre consimțământ informat (care este exclus în cazul prospectelor Pfizer, Moderna, etc, din cauza secretizării contractelor). Tot Legea 46 stipulează clar că actul medical nu poate fi obligatoriu. Dacă ivermectina și hidroxiclorochina se dovedesc oficial a fi medicamente care vindecă Covidul, se fac vinovați de zădărnicia combaterii bolilor toți cei care au pus umărul la demonizarea acestor medicamente în corul trompetelor criminale ale autorităților. Instigarea la infracțiune ca formă a participației penale în sensul celor mai de sus este prevăzută de art. 368 CP, iar instigarea la infracțiune constă în fapta de a îndemna și a pune public presiune pentru încălcarea legii: obligativitate! Astfel, toți aceștia au îndemnat și la încălcarea legii 95/2006  privind răspunderea personalului medical. Toți medicii care au o altă specializare decât virusologie, vaccin, imunologie se fac vinovați de depășirea competenței așa cum este ea stipulată în legea 95. ,,Personalul medical răspunde civil pentru prejudiciile produse în exercitarea profesiei și atunci când își depășește limitele competenței cu excepția cazurilor de urgență în care nu este disponibil personal medical ce are competența necesară. Răspunderea civilă reglementată prin prezenta lege nu înlătură angajarea răspunderii penale dacă fapta care a cauzat prejudiciul constituie infracțiune conform legii”. Reclama pentru furnizarea de servicii medicale este interzisă prin lege, iar aceste reclame au fost difuzate pe posturi TV publice. Acești criminali vorbeau despre arestarea celor care se informează, discern  și aleg în conformitate cu legea. Acum, noi vrem să fie pedepsiți conform legii.

Premierul din Alberta, Canada, i-a concediat pe cei care au impus lockdown  

Premierul din provincia Alberta, Canada, Danielle Smith, a concediat întregul Consiliul de Administrație al Alberta Health Services (AHS), toți cei care au supravegheat impunerea mandatelor stricte Covid în zonă, transmite Life Site News. Smith împreună cu ministrul Sănătății din Alberta, Jason Copping, au făcut anunțul în aceste zile la Calgary și au plasat AHS sub conducerea unui administrator cu normă întreagă,  Dr. John Cowell.

Vaccinurile anti-covid  servesc  6 G,  ,,minte de stup” global   

O nouă analiză devastatoare realizată de dr Jopseph Mercola. ,,Dacă credeți că 5G este dăunător nu veți dori să știți despre 6G care va introduce Internetul Corpurilor ( loB) integrând toți oamenii într-o  ,,minte de stup ” globală. Membrii neproductivi  care nu fac altceva decât să consume resurse ,,prețioase” vor fi vizați pentru eliminare, raționamentul tehnocratic suprem fiind că oamenii și toate celelalte resurse au valoare egală. Astfel eliminarea oamenilor nu va fi diferită de tăierea copacilor din  pădure” (Patrick Wood). Identitatea digitală, gemenii digitali  (copia digitală a unui obiect fizic), moneda digitală programabilă a băncii centrale, un sistem de credit social, augmentarea umană și Internetul Corpurilor (loB). Toate acestea fac parte din viitorul distopic pregătit de cabala globalistă ca ,,soluție” la problemele lumii. Deoarece un număr mare de locuri de muncă vor fi eliminate și înlocuite cu roboți și inteligență artificială, planul transumanist presupune depopularea. Un regim totalitar global nu va accepta responsabilitatea de a hrăni, a găzdui și a oferi un venit de bază universal și îngrijire medicală pentru miliarde de oameni care nu vor fi utili. Soluția logică este exterminarea celor neproductivi și transformarea celorlalți în cyborgi ascultători în necosistemul loB 5G. Necesitatea depopulării cerută de utopia transumanistă poate fi motivul pentru care țările refuză să abordeze problema gravă a mortalității extraordinare datorate serurilor experimentale impropriu denumite vaccin anti-covid.

Discriminarea nevaccinaților recunoscută oficial în justiție 

I.C.C.J . a pronunțat o nouă decizie de anulare a pașaportului de vaccinare. Este a doua Hotărâre de desființare a ,,certificatelor de vaccinare” și a discriminării la care a fost supusă 70% din populația României de către o minoritate violentă susținută de toate pârghiile și milioanele de euro ale sistemului ticăloșit. Hotărârea a fost dată în urma acțiunii introduse de judecătoarea Lăcrămioara Axinte de la Tribunalul Botoșani.  I.C.C.J. a menținut sentința Curții de Apel Suceava. ,,Diferența de tratament între nevaccinați și vaccinați nu e justificată” scrie Valentin Busuioc de la ,,Lumea Justiției”. Mă întreb cum vor plăti în instanță cei care au inițiat discriminările: ,,comandantul” Arafat și supușii săi din Sistem, Orban, Cițu, Gheorghiță sau din presa sistemului, Păcuraru, Alexandrescu, Gâdea…. Amintesc că pe 16 noiembrie 2022 Instanța Supremă i-a dat dreptate avocatei Elena Corina Ciuchi în legătură cu acțiunea privind desființarea pașaportului de vaccinare din H.G. nr 1183/2021 (care a prelungit starea de alertă până în decembrie 2021). Atunci judecătorii supremi Horațiu Pătrascu, Mariana Constantinescu și Beatrice Maris au menținut o spectaculoasă sentință a magistratului Amer Jabre de la Curtea de Apel București. Joi, 17 noiembrie 2022, magistrații I.C.C.J., Liliana Vișan, Claudia Marcela Canacheu și Decebal Constantin Vlad, au confirmat sentința din 31 ianuarie 2022 prin care judecătorul Gabriel Iulian Florariu de la Curtea de Apel Suceava a anulat certificatul verde din HG 34/2022 privind prelungirea stării de alertă până în februarie 2022.  (Florin Gherasim, membru al Asociației Internaționale de Medicină Integrată și Împotriva Îmbătrânirii, președinte pentrui România al A.S.I.M.I.A., specialist în recuperare medical) 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here