Un echipaj de poliție rutieră  a prins ieri dimineață în jurul orei 01.15,  pe o stradă din municipiul Brașov, un tânăr în vârstă de 23 ani din localitatea Apața,  la scurt timp după ce acesta a furat  dintr-o locuință din municipiul Brașov.

Polițiștii au observat un bărbat care alerga, având un comportament suspect la vederea autospecialei de poliție. Agenții au pornit pe jos în urmărirea individului, iar acesta în încercarea de a scăpa, a escaladat peretele unui garaj și a continuat alergarea pe acoperișul clădirii. Polițiștii l-au prins pe acoperiș și l-au imobilizat iar în rucsacul individului
au fost găsite mai multe bunuri pe care le-a sustrat din interiorul unei locuințe din apropiere.
Cercetările efectuate au stabilit faptul că tânărul în cauză nu este la prima faptă de acest gen, în trecut acesta fiind cercetat și condamnat, în repetate rânduri, pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului, fiind eliberat condiționat din penitenciar la data de 15.11.2022.
Polițiștii l-au reținut pe hoț pentru 24 de ore, iar astăzi judecătorul de drepturi și libertăți a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Cercetările   continuă  în dosarul  penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt calificat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here