Un accident rutier a avut loc, duminică, 18 decembrie a.c.,  pe DN1, în apropiere de Hula Bradului. Trei mașini au fost implicate în eveniment, iar două persoane au fost transportate la spital.  Accidentul a fost provocat de un șofer din Galați care a intrat pe contrasens.

  • ,,La data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 08,00, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, la km. 295+500 de metri, Hula Bradului, pe fondul unor preocupări de natură a-i distrage atenția de la condus, un gălățean în vârstă de 40 de ani a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către o femeie în vârstă de 40 de ani, din Avrig, componente din cele două mașini fiind proiectate într-un alt autoturism condus în spatele mașinii lovite, de către un brașovean în vârstă de 24 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu citată de oradesibiu.ro.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei autoturismului, precum și a pasagerei din același autoturism, o tânără în vârstă de 20 de ani, tot din Avrig, ambele femei fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here