FOTO: spynews.ro

Noaptea de Revelion vine cu multe superstiții, care sunt respectate de români, căci se spune că doar așa atragi norocul în anul ce vine. Pe lângă cunoscutele superstiții, precum cea care spune că este bine să ai la tine ceva roșu, un lucru nou și unul vechi, există și obiceiul de a avea o monedă în buzunar de Revelion. Se spune că așa vei atrage energiile pozitive pentru anul ce vine.

Pentru a avea noroc în 2023, este bine să ai în buzunar o monedă de aur sau argint. Acest lucru înseamnă prosperitate și că vei reuși să te îmbogățești ori să depășești problemele financiare.

Este potrivită și o monedă dintr-un alt metal prețios, căci în noaptea dintre ani vei atrage energiile benefice. După ce trece Revelionul, este bine să păstrezi această monedă și să o ai cu tine în portofel.

De altfel, superstiția spune că este bine ca în noaptea dintre ani să ai o bijuterie de argint în buzunar. Se spune că acest obicei atrage sănătatea și energie pentru anul viitor.

În plus, pentru a te bucura de noroc pe plan financiar, este bine să nu termini anul cu datorii ori să ai persoane care nu ți-au dat banii înapoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here