FOTO: Libertatea

La concursul care a avut loc la New Orleand, Louisiana, SUA, R’Bonney Gabriel le-a învins în finală pe Amanda Dudamel din Venezuela şi Andreína Martínez din Republica Dominicană, informează CNN citat de libertatea.ro.

R’Bonney Gabriel din Statele Unite a fost încoronată a 71-a Miss Univers, sâmbătă seara, fiind prima filipino-americană care obţine acest titlu. Originară din Houston, R’Bonney Gabriel este model, designer de modă şi croitoreasă şi acordă prioritate mediului în munca ei. „Mi-ar plăcea să văd o creştere a vârstei pentru că am 28 de ani. Şi aceasta este cea mai mare vârstă pentru a concura. Şi cred că este un lucru frumos. Citatul meu preferat este «dacă nu acum, atunci când?». Pentru că, în calitate de femeie, cred că vârsta nu ne defineşte. Nu este mâine, nu este ieri – dar este acum. Momentul este acum”, a spus R’Bonney Gabriel.

Concursul a avut loc în New Orleans, Louisiana, cu 84 de femei din întreaga lume concurând pentru coroană. Sâmbătă seara a fost ultima zi a competiţiei, în care s-au făcut eliminări.  România nu a avut reprezentantă la acest Miss Univers 2023. Anul trecut, titlul a fost câştigat de indianca Harnzaaz Sandhu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here