Primăria Victoria a premiat cuplurile din localitate care au împlinit 50 de ani de căsătorie. ,,Nunta de aur“ a adus pentru două familii câte 500 de lei pentru fiecare de la bugetul local. Atenția a fost înmânată joi, 9 februarie a.c., de primarul orașului, Camelia Bertea.

  • ,,Am avut bucuria de a acorda ,,premiile” cuplurilor din orașul nostru care anul acesta sărbătoresc ,,nunta de aur”, adică 50 de ani de căsătorie. Este vorba de suma de 500 de lei, prin care ne arătăm aprecierea pentru cele mai longevive perechi“ a spus primarul.

În atenția Primăriei Victoria sunt în acest an și tinerele familii din oraș cărora le acordă câte un bon valoric de 500 lei  pentru fiecare copil nou-născut.

  • ,,Anul trecut am avut 43 de bebeluși și rămâne să vedem câți vor fi anul acesta. Sper ca acest sprijin să fie de un real folos și să încurajeze tinerii din orașul nostru să își întemeieze familii. O condiție stabilită prin HCL este ca  unul dintre părinți cel puțin să aibă domiciliul stabil în orașul Victoria de cel puțin un an“ a menționat primarul Camelia Bertea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here