FOTO: Libertatea

Polițiștii au găsit-o pe tânăra de 20 de ani din Arpaşu de Jos, judeţul Sibiu, care a fost răpită din faţa casei sale şi urcată într-o maşină, în judeţul Alba, într-un imobil, alături de doi bărbaţi, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu, informează libertatea.ro. Cei doi bărbați au fost reținuți.

Tânăra de 20 de ani a fost luată cu forța din fața casei, joi, iar familia a sunat după două ore la 112. Fata a fost găsită azi într-o localitate din Alba. „Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Porumbacu de Jos, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au depistat-o pe tânăra în vârstă de 20 de ani pe raza municipiului Blaj, din judeţul Alba Iulia. Tânăra se afla într-un imobil, însoţită de către doi bărbaţi, în vârstă de 27, respectiv 33 de ani, domiciliaţi în localitatea Porumbacu de Jos”, au transmis poliţiştii.
Cei doi bărbați de 27, respectiv 33 de ani, care au răpit-o pe tânără din fața casei cu o mașină au fost reținuți pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate la nivelul Secţiei de Poliţie Rurală Porumbacu de Jos, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, pentrun lipsire de libertate în mod ilegal. Cei doi vor fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here