Tânăra dispărută la Sibiu este din Jibert, Angelika a fost căutată astăzi, 2 martie a.c., într-o o acțiune amplă  declanșată  în pădurea Dumbrava din Sibiu. Peste 300 de oameni, inclusiv voluntari și autorități care utilizează drone și un elicopter,  au participat la această acțiune.   Maurer Angelika Claudia, în vârstă de 25 de ani,   studentă din municipiul Sibiu,   a fost dată dispărută la data de 15 februarie. Tânăra nu a mai putut fi contactată de rude și de cei apropiați începând cu data de 8 februarie.La data de 25 februarie, polițiștii sibieni au descoperit mai multe bunuri care îi aparțin Angelei în Pădurea Dumbrava din Sibiu. Din acest motiv, s-a decis să se extindă căutarea în zona împădurită de la marginea municipiului Sibiu.

La acțiunea de căutare au participat 150 de lucrători din IPJ Sibiu, Centrul Chinologic „Aurel Greblea” Sibiu, DGASPC Sibiu, Direcția Ocolului Silvic Sibiu, Salvamont Sibiu, SAJ, precum și peste 200 de voluntari din Asociația 4×4 Rescue, Asociația Crucea Roșie și studenți ULBS. De asemenea, acțiunea a beneficiat ză de sprijinul IGAV. Angelika este studentă în vârstă la Institutul Evanghelic  și se spune că ar fi suferit de depresie în ultima perioadă.

Polițiștii din Sibiu îi cer cetățenilor care pot oferi informații despre această femeie să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic pentru situații de urgență 112. Semnalmentele Angelei sunt: înălțime 165 cm, greutate aproximativ 75 de kg, ochi verzi, păr șaten deschis de lungime medie. Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte pe care le purta în momentul plecării și nici eventuale semne particulare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here