Credit7 este o companie de împrumuturi online care oferă servicii de creditare pe întreg teritoriul României. În ciuda faptului că a apărut pe piață recent, în 2021, compania a reușit să câștige încrederea a mii de români care apelează la Credit7 atunci când întâmpină dificultăți financiare.

Compania dispune de un sistem de securitate avansat care îi permite să identifice cu exactitate clientul care urmează să contracteze un împrumut. Astfel, se elimină posibilitatea ca o alta persoana  să poată obține un împrumut in numele dumneavoastră în cazul pierderii documentelor.

Știi ce avantaje oferă Credit7?

Daca ești cetățean român poți solicita un credit online rapid de la Credit7 oricând ai nevoie de o suma de bani până la salariu, compania fiind specializată exclusiv în  împrumuturi pe termen scurt. Banii se pot primi atât în contul bancar , cât si in numerar la sucursalele băncilor partenere.

Clienții noștri pot beneficia de o gamă completă de servicii, având inclusiv la dispoziție o echipa dedicata pentru oferirea informațiilor necesare pentru ca clienții noștri sa ia cea mai buna decizie.

De asemenea, în cazul în care apar dificultăți de rambursare, clientul poate conta pe o prelungire a scadentei – după plata comisionului de 100 lei, termenul de plata al creditului online se prelungește cu 15 zile, perioada in care nu se percep dobânzi, penalități sau alte comisioane.

Credit7 oferă clienților săi loiali coduri promoționale individuale pentru reduceri consistente de dobândă, ceea ce le permite să profite la maximum de împrumutul lor. În plus, clienții noi obțin garantat primul lor credit cu 0% dobândă atunci când solicită împrumutul pentru o perioadă de până la 15 zile. Suma maximă pentru primul împrumut este de 2000 lei, iar termenul este de până la 30 de zile.

Serviciile Credit7 sunt disponibile clienților din confortul casei lor, putând fi accesate prin intermediul online de oriunde s-ar  afla. Chiar și în situații neprevăzute, de exemplu, dacă o mașină se strică pe drum și e nevoie de bani pentru reparații – împrumutatul poate fi sigur că va primi rapid banii in contul sau bancar.

Știi ce simplu e sa obții un împrumut online de la Credit7?

Orice cetățean român cu vârsta cuprinsă între 20 și 80 de ani poate obține un credit rapid. Nu există cerințe stricte față de clienți. Studenții, pensionarii, persoanele aflate în concediu de maternitate etc. pot solicita un împrumut. Astfel, Credit7 este un ajutor de încredere pentru toate categoriile sociale din România.

De asemenea, nu aveți nevoie de un istoric de creditare perfect și de un rating ridicat – tot ce trebuie să faceți este să comunicați situația reala a veniturilor și datoriilor, astfel încât creditorul să înțeleagă că exista capacitatea financiara pentru rambursarea la timp a creditului.

La fel de simplu este si când vorbim de documentele necesare. Un client are nevoie doar de:

  • cartea de identitate;
  • selfie împreună cu cartea de identitate;
  • document de confirmare al ultimului venit încasat.

Sfaturi prietenoase pentru clienții Credit7?

  1. Înainte de a depune cererea, analizați-vă bine nevoile. Stabiliți ce sumă aveți nevoie pentru a acoperi acele cheltuieli care sunt relevante în prezent. Nu luați mai mulți bani  decât vă sunt necesari — este mai bine să alegeți exact suma care va fi confortabilă de rambursat în perioada aleasă. De asemenea, alegeți un termen care să vă convină.
  2. Extindeți perioada de rambursare a împrumutul dacă sunteți in situația de a nu avea banii necesari pentru plata creditului. Acest lucru vă va ajuta să păstrați un istoric bun de plata întrucât nu se înregistrează zile de întârziere in perioada de prelungire a scadentei si poate fi chiar avantajos financiar întrucât dobânzile, penalitățile sau comisioanele nu se calculează in aceasta perioada.
  3. Nu evitați contactul cu compania de creditare. În primul rând, ea vă poate ajuta să ieșiți din situația în care vă aflați. Dacă sunteți un client fidel și v-ați rambursat întotdeauna creditele la timp, iar acum există o situație neprevăzută în care vă este greu să rambursați împrumutul, vi se pot oferi soluții personalizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here