FOTO: Agerpres

Cadre didactice din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov (UniTBv) vor oferi gratuit, şi anul acesta, ore de pregătire pentru examenul de Bacalaureat, la limba şi literatura română, la matematică şi la informatică.

Toţi elevii de liceu pot participa la aceste ore de pregătire oferite de cadrele didactice de la Facultatea de Litere şi de la Facultatea de Matematică şi Informatică din cadrul universităţii noastre.

La Limba şi literatura română cursurile au început vineri şi în cadrul acestora vor fi abordate operele literare aflate în programa pentru bacalaureat, urmărind să îi înveţe pe elevi cum să analizeze stilistic textele literare şi nonliterare si cum să utilizeze corect şi adecvat limba română în diferite situaţii de comunicare.

La matematică, începând din 15 martie, cadrele didactice vor aborda noţiuni de algebră, de analiză matematică, trigonometrie şi geometrie, în timp ce la informatică vor fi studiate noţiuni de algoritmi, grafuri, vectori şi matrici, dar şi variante de probleme.

Programul complet al cursurilor de pregătire, precum şi link-urile de autentificare pe platforma de predare online sunt disponibile la adresa: https://admitere.unitbv.ro/pregatire-bacalaureat.html.

AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here