Faza județeană a olimpiadei de limba engleză s-a desfășurat la Brașov, în data de 11 martie a.c. Școala Gimnazială ,,Ovid Densușianu” din Făgăraș a fost reprezentată de elevul Alexandru Croitoru din clasa a VIII-a A, care a obținut locul II, aducând bucurie atât părinților cât și profesoarei Daniela Savu care l-a pregătit.

  • ,,Îl cunosc pe Alex încă din clasele primare. Este un elev serios, sârguincios și foarte ambițios. Mă bucur că am reușit să-i dezvolt pasiunea pentru limba engleză. Și anul trecut a obținut o mențiune, dar acum s-a dovedit a fi mult mai bun. Sunt fericită că munca în echipă a dat roade concretizându-se prin acest rezultat. Îl felicit și îi doresc mult succes în viitor. Este un elev minunat! Hats off!” sunt cuvintele profesoarei Daniela Savu.

Alexandru și-a ascuns cu greu emoțiile vis a vis de această performanță.

  • ,,Sunt foarte mulțumit și mândru de acest rezultat și îi sunt profund recunoscător doamnei profesoare Savu Daniela, care m-a ajutat să acumulez toate cunoștințele necesare acestui concurs și mi-a fost alături pe parcursul anilor. Pasiunea pentru limba engleză m-a ajutat să îmi fac mulți prieteni de peste hotare și mi-a creat o altă perspectivă de înțelegere a lucrurilor. Încă o dată mulțumesc” a spus elevul Alexandru Criotoru.
  • ,,Prin rezultatul foarte bun, locul II pe județ la olimpiada de limba engleză, dovedim din nou că școala noastră ,,Ovid Densușianu” este una de elită. Avem elevi și cadre didactice foarte bine pregătite și ne bucurăm că putem obține locuri fruntașe la nivelul județului. Îi felicit atât pe Alex cât și pe doamna profesoară și le urez mult succes și spor în activitățile viitoare” a spus Iuliana Aldea, directoarea Școlii Gimnaziale ,,Ovid Densușianu” din Făgăraș. (Ștefan BOTORAN)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here