Micii artiști de la Clubul Cult-Iubire din cadrul Colegiul Tehnic ,,Al. Bărbat” din Victoria și grupul Sirinx Muzic și-au dat din nou întâlnire la Casa de Cultură Victoria miercuri, 22 martie, ora 17.00. Evenimentul a fost dedicat primăverii.

  • ,,Tema întâlnirii noastre din luna martie este primăvara, reînvierea naturii și a sentimentelor, de aceea s-a intitulat ,,Primăvara-n suflet”. Am avut deosebita plăcere să-i avem alături de noi pe aceiași oameni care ne dau de fiecare dată o mână de ajutor în organizarea acestor evenimente și vreau să-i menționez aici: colega noastră și profesoara de limba română Dorina Leluțiu care se ocupă de texte, Titi Cîrstea, coordonatorul grupelor de copii din cadrul Sirinx, colegul nostru- profesorul Ștefan Botoran care coordonează grupul muzical din cadrul Colegiului Tehnic ,,Al. Bărbat”, profesorul Mihai Halmagiu și prietena noastră Corina Hoajă, directoarea Casei de Cultură din Victoria care ne primește de fiecare dată cu drag să organizăm astfel de evenimente” a spus profesoara Codrina Anghel, directoarea Colegiului Tehnic ,,Al. Bărbat” din Victoria și președinta Fundației Culturale ,,Negru Vodă” din Făgăraș.
  • ,,Muzica, poezia și căldura sufletească s-au făcut simțite din nou în sala de lectură a Casei de Cultură din Victoria. Vreau să vă spun că am pregătit pe viitor multe surprize și îi așteptăm pe toți iubitorii de frumos din Victoria și din jur. Toate s-au îmbinat perfect cu ziua mondială a poeziei, sărbătorită la  21 martie” a spus Corina Hoajă, directoarea Casei de Cultură din Victoria.
  •  ,,M-am simțit foarte bine, entuziasmată și bine dispusă” a spus Antonia Ganea, membră a grupului Sirinx și elevă în clasa a VII-a la Școala Gimnazială din Ucea de Jos.
  •  ,,Sunt încântată că am evoluat la acest eveniment. Îmi place muzica, îmi place să cânt și să continui tot așa” a spus Antonia Ursache, elevă în clasa a VI-a la Școala Gimnazială din Ucea de Jos.
  • ,,A fost distractiv dar am avut și emoții” a spus Simona Zămăcău.
  • ,,Fac parte din grupul Sirinx Jr. de la vârsta de cinci ani. Evoluez în ambele grupuri Sirinx, cel de la Ucea de Jos și Făgăraș, sunt una dintre cele mai vechi artiste din grup și muzica mă bine dispune” a spus Ștefania Ghindea.

În luna mai se așteaptă reactivarea Festivalului Evadart care se va desfășura anul acesta în orașul Victoria, așa cum  spun organizatorii  Codrina Anghel și Fundația Culturală ,,Negru Vodă” din Făgăraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here