FOTO G4Media

Margareta Pâslaru sărbătoreşte, marţi, 65 de ani de activitate neîntreruptă prin lansarea unui album – „Timpul nu moare – 65 de ani în showbiz”, informează Agerpres.

Noul album conţine şapte piese noi, care arată versatilitatea artistei ca interpretă, precum şi unele dintre cele mai îndrăgite şlagăre lansate de-a lungul carierei.

Pe lângă sărbătorirea carierei Margaretei Pâslaru, care împlinește 80 de ani în luna iunie, albumul susţine şi o cauză nobilă. Toate încasările din vânzările de albume, precum şi din drepturile de autor vor fi direcţionate către Ambulanţa Monumentelor, un proiect non-profit care sprijină protejarea patrimoniului imobil din România.

Organizaţia „Monumentum” lucrează pentru a securiza şi conserva obiective importante de patrimoniu care se află într-o stare avansată de degradare sau pre-colaps.

Admiratorii muzicii Margaretei Pâslaru şi cei interesaţi de conservarea patrimoniului României pot achiziţiona albumul „Timpul nu moare – 65 de ani în showbiz” de la magazinul Muzica, precum şi de la staţiile OMV din toată ţara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here