FOTO: libertatea.ro

Arestările lui Toshihide Oka și Ryu Shimazu au avut loc în Osaka, în contextul în care sectorul serviciilor de alimentație publică din țară încearcă să limiteze un val de comportamente nepotrivite în rândul clientelei, potrivit The Guardian citat de libertata.ro.

Oka, în vârstă de 34 de ani, și Shimazu, în vârstă de 35 de ani, sunt acuzați de obstrucționarea activității după ce, în septembrie, au folosit bețișoarele pentru a mânca ghimbir murat dintr-un recipient destinat tuturor clienților într-un restaurant al lanțului gyūdon (bol cu carne de vită) Yoshinoya, a declarat poliția. Bărbații, al căror clip cu gluma a fost distribuit pe scară largă pe rețelele de socializare, sunt, de asemenea, acuzați de distrugerea proprietății prin contaminarea recipientului și a ghimbirului cu ustensilele lor. Se presupune că cei care iau masa trebuie să folosească bețișoare separate pentru a adăuga garnituri în felul lor de mâncare.

Yoshinoya, care operează aproximativ 1.000 de restaurante în Japonia, a raportat incidentul la poliție după ce a luat cunoștință de înregistrarea video în februarie. Acesta a fost nevoit să închidă temporar punctul de vânzare din Osaka, să înlocuiască ghimbirul murat și să dezinfecteze toate recipientele sale. Arestările vin la o săptămână după ce un bărbat a fost pus sub acuzare pentru că a lins partea superioară a unei sticle comune de sos de soia într-un restaurant de sushi pe banda rulantă în februarie. Alte două persoane au fost arestate în legătură cu acest incident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here