Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila efectuează cercetări într-un dosar penal, în care persoana cercetată a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore. Astfel, la data de 6 aprilie 2023, polițiștii au fost sesizați de către proprietarul unei locuințe, din comuna Hârseni, județul Brașov, care semnala faptul că îi lipsește o sumă importantă de bani din casetele de valori existente în imobil.

Cercetările, pe care polițiștii le-au efectuat, au stabilit faptul că banii ar fi fost sustrași în mai multe rânduri, într-un interval de aproximativ 1 an de zile, de către menajera angajată de persoană vătămată, iar prejudiciul cauzat ar fi de aproximativ 20.000 de euro. În baza probatoriul administrat până în acest moment, la data de 11 aprilie a.c., polițiștii au dispus reținerea persoanei bănuite, o femeie de 39 de ani, din aceeași localitate, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare preventive al I.P.J. Brașov pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca persoana să fie prezentată judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere corespunzătoare. Cauza este cercetată la acest moment sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în formă continuată, sub coordonarea unui procuror de caz, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari politistilor din cadrul Sectiei de Politie Rurala Voila pentru profesionalismul si efortul depus in cercetarea acestui dosar penal! Acesti politisti sunt un model pentru cei care vor sa faca dreptate si au grija ca persoana banuita sa fie supusa unei anchete profesionale. Din acest exemplu putem invata mereu ca cine face legile trebuie sa si le respecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here