FOTO: ProTV

O femeie din Mexic a declarat într-un interviu că nu își lasă soțul să iasă afară din casă sau să lucreze, pentru că îi este teamă să nu îl fure cineva, relatează ProTV.

Femeia explicat într-un interviu pentru utilizatorul TikTok @icefire_oficial că nu își lasă soțul să iasă afară din casă sau să lucreze, pentru că este „foarte chipeș” și îi este teamă că cineva l-ar putea fura.

Videoclipurile în care femeia își ține soțul de mână pe tot parcursul interviurilor, a fost distribuit pe rețelele de socializare și a strâns peste 55 de milioane de vizualizări și aproape patru milioane de aprecieri.

Femeia a mai spus că lumea o invidiază pentru că are un bărbat chipeș și chiar se teme pentru ca nu cumva cineva să-l răpească.

Femeile mă invidiază din cauza iubitului chipeș pe care îl am. Mă invidiază din cauza bărbii lui, a buzelor, a ochilor, a tot ceea ce mă captivează la el”, a spus femeia.

Așa că, acesta este motivul pentru care femeia nu-și lasă soțul nici măcar să iasă din casă sau să fie prieten cu alte femei, scrie Rotalianul.

Este ceva ce mi-a spus mereu, că sunt foarte chipeș, de aceea nu mă lasă să ies”, a declarat bărbatul „Prietenii mei de care eram apropiat nu mai petrec la fel de mult timp cu mine”, a mai spus acesta, precizând și că soția sa nu-l lasă să lucreze și că își permite să îl întrețină.

Într-un alt videoclip, femeia îi cere soțului său să facă un apel la cei care îi văd să nu se bage în vorbă cu acesta.

Îmi pare atât de rău pentru el”, a spus un utilizator TikTok.

Pare un om drăguț, este al tău în întregime. Mulțumesc”, a spus un altul.

Nu sunt sigur dacă aceasta este o relație sau o situație de luare de ostatici”, a comentat un alt utilizator.

Bărbatul a declarat că dorește să-și facă un tatuaj cu numele soției sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here