FOTO adevarul

Tatăl premierului, Gheorghe Ciucă, a murit miercuri, 12 aprilie, în Capitală, informează gandul.ro. Gheorghe Ciucă, tatăl lui Nicolae Ciucă, în vârstă de 79 de ani, a fost subofiţer și a ieşit la pensie cu gradul de plutonier adjutant. Acesta locuia în comuna Plenița, de lângă Craiova. El a murit în cursul nopții, la Spitalul Militar din Capitală, potrivit surselor Gândul. Tatăl premierului suferea de o boală incurabilă.

„Am aflat și noi cu mare durere că domnul Gheorghiță Ciucă a murit azi noapte într-un spital din Capitală. Avea probleme grave se sănătate. Era un om deosebit, bun. Chiar vă spun din suflet că îmi pare rău că a murit”, a declarat pentru Gândul Mihai Calafeteanu, primarul comunei Plenița.

Palatul Victoria a anunțat că ședința de Guvern va începe la ora 14:00, așa cum a fost anunțat, dar că la începutul acestei ședințe nu vor fi susținute declarații de presă și nici nu vor fi oportunități de imagini pentru mass-media.

Miercuri dimineața, premierul a susținut declarații de presă comune alături de Thierry Breton, comisarul european pentru Piață Internă, aflat în vizită oficială în România.

Familie cu tradiție militară

Actualul premier, cu grad de general în rezervă, a continuat tradiția militară în familie. Tatăl său, Gheorghe Ciucă, a fost subofiţer în Armată. „Nea Ghiţă a fost şoferul generalului Ilie Marin, comandantul Armatei a III-a, şi a ieşit la pensie cu gradul de plutonier adjutant”, a dezvăluit un fost camarad de arme, pentru Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here