FOTO: hotnews.ro

O rusoaică din New York a fost condamnată la 21 de ani de închisoare pentru că a încercat să își ucidă sosia cu o felie de cheesecake otrăvit pentru a-i fura identitatea, notează BBC.

Potrivit hotnews.ro, Viktoria Nasyrova i-a dat cosmeticenei ei, Olga Tsvyk, o felie de cheesecake otrăvit pe 28 august 2016, apoi i-a furat pașaportul și permisul de muncă.

În timp ce își afla soarta, Nasyrova, în vârstă de 47 de ani, l-a înjurat pe judecătorul de la Tribunalul din cartierul Queens, New York.

Un procuror a calificat-o drept o „escroacă nemiloasă și calculată”.

Nasyrova „va merge la închisoare pentru o perioadă lungă de timp pentru că a încercat să ucidă pentru a obține profit și câștiguri personale”, a adăugat miercuri procurorul districtului Queens, Melinda Katz, într-o declarație.

Scenariul tentativei de crimă

În ziua tentativei de crimă, Nasyrova a mers la domiciliul Olgăi Tsvyk din Queens cu o cutie cu cheesecake. Rusoaica a mâncat două bucăți și a oferit a treia felie, otrăvită, victimei de 35 de ani pe atunci.

La momentul respectiv, cele două femei se asemănau foarte mult: vorbeau limba rusă, aveau părul închis la culoare, același ten și împărtășeau și alte trăsături fizice, scrie The Guardian.

Cosmeticiana a început să vomite și s-a dus să se întindă. A suferit halucinații și a fost la un pas de a face un atac de cord.

A doua zi, un prieten a descoperit-o pe Olga inconștientă. Mai multe pastile erau împrăștiate în jurul ei pentru a face să pară că ar fi încercat să se sinucidă, au declarat procurorii.

Când Olga s-a întors acasă după ce a fost internată în spital, a descoperit că îi lipseau pașaportul și permisul de muncă, împreună cu bijuterii și alte obiecte de valoare.

Polițiștii au testat prăjitura cu brânză și au descoperit că aceasta era amestecată cu fenazepam, un sedativ foarte puternic, potrivit procuraturii.

Nasyrova, care locuia în Brooklyn, a fost condamnată, de asemenea, pentru agresiune, sechestrare și furt.

Dacă vrei să afli mai multe despre acest caz, citește AICI

Viktoria Nasyrova: New York dominatrix gets 21 years in prison for trying to poison lookalike

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here