Un grav accident rutier s-a petrecut vineri, 21 aprilie a.c., în jurul orei 11.45, pe DN1, între localitățile Viștea de Jos și Olteț. Au fost implicate trei autovehicule, un autoturism de transport persoane, o autoutilitară  de transport marfă și o mașină mică. În urma impactului au rezultat 7 victime dintre care una încarcerată.

  • ,,La fața locului s-au deplasat elicopterul SMURD Brașov, 3 echipaje SMURD, 2 ambulanțe SAJ, un echipaj pentru descarcerare, 3 echipaje cu apă și spumă“ a comunicat ISU Brașov.

Persoana care a fost încarcerată, un bărbat de 29 de ani,  a fost transportată cu elicopterul SMURD la  Brașov de unde a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la UPU Brașov. Victima a fost   intubată și ventilată mecanic. Alte 4 victime au fost transportate la UPU Brașov, iar 2 dintre victime au fost transportate la Spitalul din Făgăraș . Cele 6 victime sunt conștiente.

  •  „Cercetările pe care polițiștii le-au efectuat până la acest moment, au arătat faptul că o autoutilitară, care circula dinspre Brașov spre Sibiu, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, context în care s-ar fi produs accidentul rutier în care au mai fost implicate alte trei autoturisme. În urma accidentului, cele trei autoturisme, dar și autoutilitara au fost avariate“ comunică IJP Brașov.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers, conducătorii auto fiind îndrumați către rute ocolitoare.  După 4 ore situația a revenit la normal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here