FOTO: GSP

Actrița Mădălina Ghenea (35 de ani) și-a făcut apariția la prestigiosul turneu de tenis de la Madrid, unde a fost surprinsă în loja lui Grigor Dimitrov (31 de ani, #32 ATP) la meciul cu Carlos Alcaraz de duminică, arată gsp.ro care susține că presa speculează deja o posibilă idilă între cei doi.

Surpriză de proporții: Mădălina Ghenea, surprinsă la Madrid în loja „loverboy-ului” din tenis!

Fost #3 ATP, Grigor Dimitrov și-a construit de-a lungul timpului imaginea unui veritabil „cuceritor”. Bulgarul a avut relații, printre altele, cu Maria Sharapova, Serena Williams și Nicole Scherzinger și nu puține au fost vocile care l-au catalogat drept „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”, mai arată gsp.ro.

Mădălina Ghenea, foto: Instagram

Mădălina Ghenea afirma recent că „a învățat să-și păstreze viața privată cât mai intimă”

Mădălina Ghenea (35 de ani) a dezvăluit scurta aventură pe care a avut-o cu fotbalistul Nicolo Zaniolo, acum la Galatasaray. Invitată de curând la o emisiune mondenă, actrița de origine română nu a putut evita întrebările despre Zaniolo.

Ea a mărturisit cu ce a rămas de pe urma scurtei interacțiuni cu fotbalistul italian: ”Pentru o vreme, mi-a fost foarte greu, dar apoi am reușit să găsesc un mod de a face lucrurile potrivite pentru mine. Am învățat să-mi păstrez viața privată cât mai intimă posibil”, a afirmat Ghenea, citată de Golssip.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here