Vineri, 5 mai a.c. , la Făgăraș, se va desfășura un concert de muzică barocă interpretată de frații Răzvan și Andreea Stoica, muzicieni foarte cunoscuți pe plan național și internațional. Seara barocă va începe   la ora 19.00  și va avea loc în Sala Tronului din Cetatea Făgăraș. Evenimentul este organizat de Radu Mitric- Librăria Birotex, Muzeul Țării Făgărașului ,,Valer Literat” și Fundația Culturală ,,Gaudium Animae”. Publicul făgărășean este așteptat să se delecteze cu sunetele minunatei vioare ,,Stradivarius ex Ernst 1729” care va transmite secole de istorie în interpretarea lui Răzvan Stoica, acompaniat la pian de sora sa, Andreea Stoica.

  • ,,Baroque Tour este un turneu exclusiv baroc, care se va termina la Biserica Neagră din Brașov. Pe 6 mai vom concerta la Catedrala ,,Sf. Ursula” din Sibiu, pe 7 mai vom fi la Catedrala Romano-Catolică din Alba-Iulia”, în data de 9 vom susține un alt concert la Palatul Culturii din Iași, în 25 la Teatrul ,,Odeon” din București, iar pe 29 mai vom fi la Casa de Cultură din Buzău. Data de 14 iunie reprezintă încheierea turneului la Biserica Neagră din Brașov” a spus Andreea Stoica.

Monitorul de Făgăraș va reveni cu povestea celor doi muzicieni și a vioarei Stardivarius aflată în custodia lui Răzvan Stoica. (Ștefan BOTORAN)

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here