FOTO: impact.ro

Într-un oraș din inima României, în mijlocul unei piețe imobiliare în plină expansiune, prețul pe metru pătrat este de trei ori mai mare decât valoarea medie. Cu toate acestea, există o oportunitate rară de a achiziționa un apartament cu două camere la prețul unei mașini Duster din 2020. Acest lucru poate părea incredibil, având în vedere că piața imobiliară este în continuă expansiune.

Apartament cu 2 camere la 13.000 de euro

Pe site-urile specializate în imobiliare se regăsesc de obicei anunțuri cu prețuri exorbitante, însă există și câteva oferte pentru cei care nu își permit luxul de a achiziționa un apartament în centrul unui mare municipiu și preferă liniștea unui orășel de provincie. Un astfel de apartament a fost descoperit în Avrig, județul Sibiu, situat într-un bloc cu patru etaje. Apartamentul este scos la licitație publică la un preț mai mult decât rezonabil, respectiv 13.000 de euro.

“Apartament semidecomandat confort 3, compus din 2 camere și dependințe (bucătărie, baie, hol), având o suprafața utilă totală de 30.38 mp, accesul realizându-se din Str. Samuel Brukenthal, stradă asfaltată cu o singură bandă pe sens”, este specificat în anunțul de scoatere la licitație al apartamentului, potrivit fanatik.ro

Blocul a fost construit în anul 1975 și se caracterizează prin finisaje considerate inferioare. În camere și hol, podelele sunt acoperite cu covor din PVC, iar în baie se utilizează mozaic. Pereții au fost zugrăviți în culori simple, iar tâmplăria interioară și exterioară este confecționată din lemn, având geamuri simple. În anunțul de scoatere la licitație se precizează că blocul dispune de fundații din beton armat, diafragme de beton, închideri perimetrale și compartimentări realizate din zidărie de cărămidă. Planșeele sunt construite din beton armat, iar acoperișul este de tip șarpantă. Pentru accesul în bloc, se utilizează o ușă metalică.

Preț mic și peisaje frumoase

Orașul Avrig este un loc cu o populație de aproximativ 15.000 de locuitori și se află la poalele Munților Făgăraș, pe valea Oltului, la o altitudine de aproximativ 400 de metri. Prețul mic al zonei este completat de un specific natural deosebit. Zona de agrement cuprinsă între Avrig și Poiana Neamțului se întinde de-a lungul râului Avrig fiind considerată o zonă deosebit de pitorească care atrage mulți turiști, în special în timpul verii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here