Pentru Partidul Națiune Oameni Împreună (NOI) ultima perioadă de timp a fost cu adevărat specială datorită acțiunilor pe care le-a desfășurat atât în Brașov cât și în alte localități din județ.

  • ,,Grija față de semeni și față de un mediu sănătos ne-a implicat activ în acțiuni de plantare, de ecologizare dar și de atenție la nevoile unor oameni care au mai puțin, deși merită mai mult“ explică membrii NOI.

Campania ,,Plantează în România“

Campania de voluntariat ,,Plantează în România“ a fost susținută și promovată de organizația NOI Brașov   în localitatea Sânpetru din județul Brașov. Acțiunea a adunat sute de oameni dorinici să își canalizeze energia către un scop comun menit să pună pe primul loc binele comunitar. O altă acțiune de plantare la care au  participat membrii NOI a fost cea din zona Plaiul Foii Zărnești, aflată la poalele masivului Piatra Craiului.

  • ,,Mulțumim pentru invitație doamnei Alina Mihaela Redenciuc, fondatorul asociației ,,Porți spre conștiință” și Romsilva. Suntem mândri și onorați că am făcut parte din aceste proiecte și vom susține mereu toate inițiativele menite să creeze o Românie mai bună pentru generațiile viitoare“ a declarat Alexandru Merca, vicepreședintele organizației NOI Brașov.

Ecologizarea zonelor neglijate din Brașov

Membrii NOI Brașov au organizat  acțiunea de ecologizare a unei zone intens circulate din spatele corpului V al Universității Transilvania din Brașov.

  • ,,Acest punct intens circulat cu un potențial mare de dezovoltare a fost din păcate neglijat, fapt care a dus la o degradare extremă a întregii zone și la crearea unei mari cantități de deșeuri. Alături de membrii NOI, pe care doresc să îi felicit încă odată pe această cale pentru efortul depus, am reușit să strângem peste 100 de saci de deșeuri și să facem din acea zonă un loc mai curat. Nu în ultimul rând am venit și cu soluții reale de modernizarea locului respectiv și avem convingerea că instituțiile direct implicate își vor îndrepta atenția asupra nevoii stringente de curățare și dezvoltare“ a mai spus Alexandru Merca.

Donații pentru persoanele cu nevoi speciale

În data de 13 aprilie, membrii NOI Brașov au fost alături de persoanele cu nevoi speciale de la un centru social din județul Brașov.

  • ,,Prin purul sentiment de compasiune al întregii organizații, am reușit să aducem o rază de speranță în viața celor 50 de persoane cu nevoi speciale dintr-un centru din județul Brașov. Prin contribuția și mobilizarea exemplară a colegilor noștrii, a fost donată o cantitate mare de produse alimentare și vestimentare, atât de necesare traiului zilnic“ a mai spus vicepreședintele organizației NOI.

Cărți pentru ,,Biblioteca din șură“

,,Finalul lunii aprilie ne găsește în localitatea Dumbrăvița unde am participat activ la efortul unui antrepenor local de susținere și promovare a lecturii. Suntem bucuroși că am putut răspunde unei campanii de strângere de cărți pentru realizarea unei biblioteci sătești care să deschidă noi orizonturi copiilor alfați în dificultate. Împreună cu membrii organizației am reușit să strângem un număr însemnat de cărți pentru ca toți cei interesați să afle lucruri noi și să se poată bucura de ,,Bibliotecă din Șură”, aflată în incinta cafenelei din șură, un loc deosebit pe care vă invit să îl descoperiți“.

 

NOI vom continua să fim conectați permanent la nevoile și probleme societății pentru că venim cu o altfel de politică în care doar împreună putem crea o lume mai bună! 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here