FOTO: doctorulzilei.ro

O fetiță de 6 ani din Vieste, o localitate din provincia Foggia din Italia, s-a înecat cu o bucată de mozzarella în fața părinților săi și a murit în ciuda eforturilor medicilor pentru a o salva, potrivit fanpage.it.

Primarul orașului, Giuseppe Nobiletti, a transmis un mesaj emoționant pe o rețea socială.  „Sunt profund întristat că am aflat vestea tragică a dispariției aurorei conte, o fată din Vieste în vârstă de numai șase ani. Suntem fără cuvinte în fața fatalității unei vieți care se întrerupe la o vârstă atât de fragedă și suntem profund îndurerați”, a scris Giuseppe Nobiletti pe pagina sa de Facebook.

Alte cazuri de înec la copii

Un incident similar a avut loc în urmă cu două luni, în Vermezzo con Zelo, aproape de Milano, când un băiat de 5 ani s-a înecat cu o bucată de pâine. Părinții au apelat imediat la serviciile de urgență, iar la fața locului au sosit un elicopter de salvare și o ambulanță. Medicii au făcut tot posibilul pentru a-l resuscita înainte de a-l transporta la spitalul Niguarda din Milano, însă băiatul a murit după trei zile de suferință.

Și la finalul lunii februarie a acestui an, un alt incident similar a avut loc la Monza. O fetiță de doar opt luni a murit după aproape o săptămână de tratament intensiv. În timp ce mânca, o înghițitură i-a rămas blocată în gât, provocându-i o criză respiratorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here