ACS  Adventure Venetia  în parteneriat cu Primăria Părău organizează în ziua de 3 iunie 2023 ,,Crosul Copiilor“, eveniment ce se va desfășura la Veneția de Jos. Manifestarea se adresează   tuturor copiilor dornici de mișcare. Organizatorii au stabilit  un Regulament care impune participanților o serie de măsuri ce trebuie respectate. Înscrierile participanșilor se fac  prin înregistrare la adresa de e-mail mailto:venetiaandventure@gmail.com sau pe WhatsApp la numarul de telefon: 0728005363 până la data de  31.05.2023, ora 24.00.

  • ,,Nu se fac înscrieri la fata locului! Organizatorul va asigura participanților la probele competitive  gustări post- eveniment la locul de sosire, care pot consta în dulciuri“ sprecizează organizatorii.

TAXA DE PARTICIPARE ,CATEGORII, DISTANTE

  • NU se percepe taxa de inscriere!
  • Inscrierile se deschid la data aparitiei evenimentului online .Categoriile de concurs la copii pana in 18 ani

 

Clasa 0 -Gradinita Cls I-Cls II Cls III –Cls IV Cls V- Cls VI Cls VII- ClVIII Cls IX –Cls XII
          200m      400m        600m        800m          1000m        1400m

 

PACHETUL DE CONCURS SI PROGRAMUL OFICIAL

  •  Kitul de participare competitiva cuprinde : numarul de concurs si apa plata. Ridicarea kitului  de concurs se va putea face in data de 03.06 2023, incepand cu ora 7.30 ,pana la ora 9.00, in zona Sosire.
  • Startul curselor – Centru de concurs (se va comunica dupa terminarea inscrierilor)
   ORA 10.00   ORA 10.15  ORA 10.30    ORA 10.45   ORA 11.00   ORA 11.30
   Start 200m   Start 400m   Start 600m     Start 800m   Start 1000m    Start 1400

 

  • Clasamentul se face pe categorii de vârstă conform Regulamentului de concurs.
  •    Se premiaza primii 3 clasați, în ordinea sosirii, la categoria masculin și feminin.
  •    Premiile sunt acordate după cum urmeaza:.
  • Loc I – diploma și premiu
  • Loc II- diploma și premiu
  • Loc III- diploma și premiu
  • PROCEDURI DE CONCURS

Numarul de concurs trebuie prins pe partea  din fata a tricoului si trebuie sa fie vizibil pe toata durata concursului.    Cronometrajul este manual. La sosire, primii 3  concurenti la fiecare categorie vor primi un bilet cu locul ocupat, bilet cu care trebuie sa mearga la Secretariatul de concurs pentru a se stabili clasamentul.

PROTECTIA MEDIULUI INCONJURATOR

Este strict interzisa aruncarea deseurilor de orice fel , in orice loc de pe traseu, in afara celor amenajate sau la punctele de control.   Cei ce nu respecta aceasta regula, vor fi descalificati

ECHIPAMENT OBLIGATORIU

Este obligatoriu pentru fiecare participant care va fi prezent la start : pantofi de alergare, tinuta sportiva , numar de concurs, iar daca vremea va fi una cu intemperii ,si  pelerina sau foita de ploaie.

TRASEU

Traseele vor fi marcate corespunzator de catre voluntarii prezenti la eveniment.  Toate traseele vor fi marcate cu benzi ,sageti , si vor avea pozitionati voluntari care sa sprijine orientarea sportivilor, astfel incat aceasta  sa fie optima.

DECLARATIA PE PROPRIE RASPUNDERE

  •    Participarea la evenimentul  CROSUL COPIILOR se face pe propria raspundere in deplina cunostiinta a capacitatii persoanei de a participa la eveniment, a starii sale de sanatate fizica si mentala.
  • Prin completarea si trimiterea formularului de inscriere, persoana care completeaza formularul declara pe propria raspundere ca este apta medical si isi asuma faptul ca datele completate sunt complete si reale.
  • In cazul in care formularul de inscriere este completat de o alta persoana decat participantul la eveniment (parinte, tutore,etc), persoana care completeaza si trimite formularul de inscriere isi asuma responsabilitatea pentru caracterul real al datelor completate si totodata isi asuma deplina responsabilitate ca are  acordul participantului pentru inscrierea lui la eveniment.
  •  Prin completarea si trimiterea formularului de inscriere si accptarea regulamentului de concurs, participantul isi asuma pe propria raspundere ca este clinic sanatos/sanatoasa si ca nu sufera de nici o afectiune care sa ii interzica sa participe la eveniment sau sa ii pericliteze starea de sanatate.

In timpul desfasurarii evenimentului isi asuma intreaga responsabilitate in  ceea ce priveste participarea la evenimentul CROSUL COPIILOR

  • Prin completarea si trimiterea formularului de inscriere si acceptarea regulamentului de concurs, participantul declara ca a inteles pe deplin ce reprezinta participarea la o astfel de competitie.
  • Participantii au obligatia de a asculta si de a respecta indicatiile /instructiunile organizatorului si ale arbitrilor din concurs.
  • In ceea ce priveste participarea copiilor minori la eveniment, prin completarea si trimiterea formularului de inscriere , parintii sau tutorii legali ai copilului minor declara pe propria raspundere ca sunt de acord cu participarea copilului minor la competitie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here